Vettel: "Locul 2 este pentru invinsi!"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.10.2009
Sebastian Vettel considera ca locul 2 in clasamentul general este dedicat primului invins, declaratie prin care aminteste de filosofia de viata a regretatului Ayrton Senna.

Locul 4 obtinut in Marele Premiu al Braziliei i-a permis lui Sebastian Vettel sa urce pe locul 2 in clasamentul general, devansandu-l cu doua puncte pe Rubens Barrichello. Pilotul echipei Red Bull Racing are astfel ocazia sa devina neoficial vicecampionul sezonului 2009, insa germanul sustine ca nu este interesat de aceasta catalogare.

"Locul 2 este rezervat primului invins. Voi incerca sa dau tot ce am mai bun la Abu Dhabi. Evident, obiectivul este sa castig, avem un monopost capabil sa castige. Dar nu imi pasa deloc de locul 2 sau locul 3", a declarat el la finalul cursei de la Interlagos.

Prin declaratiile sale, Vettel aduce aminte de una dintre filosofiile de viata ale triplului campion mondial Ayrton Senna, care obisnuia sa spuna de multe ori ca "Sa fii pe locul 2 inseamna sa fii primul dintre cei care pierd".

Chiar daca nu mai are nicio sansa la titlu in acest sezon, numeroase personalitati din Formula 1 il crediteaza pe Vettel cu mari sanse sa calce pe urmele conationalului sau Michael Schumacher, care are in palmares 7 trofee de campion.

Via | Autosport

Taguri: Red Bull, Vettel

Comentarii (6)

  • Sa-i spuna asta si lui Masa
    Si fanilor lui masa!
    0 0
  • Vettel...
    poate il ajuta Dumnezeu si termina pe 3. Sper sa aibe norocul asta si sa termine Barrichello pe 2.
    0 0
  • vettel
    daca nu vrea sa primul invins poate opta pentru varianta in care e al doilea invins.
    0 0
  • primul invins
    Daca pana la urma nu a reusit sa ramana in cursa pentru titlul mondial, Barrichello ar merita sa fie macar primul invins.
    0 0
  • pfff
    Ce comentarii, mie imi place atitudinea lui..ca pana la urma peste 2-3 ani cine naiba isi v-a aminti cine termina pe 2 sau pe 3.
    Ori castigi si devi campion..ori nu...Bravo Vettel...el a fost ghinionistul anului cand vine vb de masina si in special motor
    0 0
  • Despre vettel
    vettel are mentalitate de campion.nu este decat o chestiune de timp pana va castiga titlul de campion.imi amintesc, ca si kimi a avut o asemenea declaratie in 2003 cand a pierdut titlul in ultima etapa.cred ca cei 2 se aseamana putin prin caracterul lor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru