Vettel: "Mă simt mai confortabil cu vechiul sistem de evacuare"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 13.04.2012
Sebastian Vettel a dezvăluit că se simte mai confortabil cu monopostul Red Bull dotat cu sistemul de evacuare din teste, însă nu ştie dacă îl va păstra şi pentru calificările şi cursa din Bahrain.

Red Bull Racing a decis să-i ofere lui Sebastian Vettel în antrenamentele de vineri din China sistemul de evacuare evaluat în testele premergătoare noului sezon, în încercarea de a identifica principalele probleme de competitivitate din primele două Mari Premii.

Dublul campion mondial a dezvăluit la finalul antrenamentelor că s-a simţit mai bine cu această configuraţie, însă a admis că nu a decis încă dacă va miza pe această versiune a sistemului de evacuare şi în calificări şi cursă.

"Cred că m-am simţit un pic mai confortabil astăzi, aşa că vom vedea. Este puţin mai greu de spus acum. Nu am un reper de comparaţie pe acest circuit şi este mai frig aici, dar (n.r - această configuraţie) pare să fie un pic mai competitivă. Nu ştiu (n.r - dacă vom păstra acest sistem de evacuare pe monopost), dar pentru început sunt destul de mulţumit. Acum trebuie să analizăm datele şi să comparăm cele două monoposturi pentru a vedea care este cel mai bun pachet", a declarat germanul.

La rândul său, Mark Webber şi-a exprimat speranţa că Red Bull se îndreaptă spre direcţia potrivită în privinţa dezvoltării monopostului RB8 după ce a utilizat ultima versiune a sistemului de evacuare.

"Nu am mai pilotat de mult timp maşina pe care a avut-o Vettel astăzi şi acelaşi lucru este valabil şi pentru el.

A fost pentru prima oară când a revenit în ea şi există schimbări şi diferenţe în privinţa modului în care monoposturile funcţionează pe diverse părţi ale circuitului. Este posibil să ne furăm reciproc din avantaje şi slăbiciuni, dar în general mergem în direcţia potrivită", a precizat australianul.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru