Vettel: "McLaren a avut un monopost mai rapid în Singapore"

de Daniel Popescu
Luni, 24.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi-a avertizat echipa că McLaren deţine cel mai rapid monopost din Formula 1, în ciuda victoriei obţinute în Singapore.

Nu am avut cel mai rapid pachet în acest weekend. Trebuie să îmbunătăţim monopostul.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel a câştigat duminică Marele Premiu al statului Singapore, după ce l-a depăşit la start pe Pastor Maldonado şi a profitat la maxim de abandonul suferit de Lewis Hamilton.

În ciuda performanţei obţinute, germanul a avertizat Red Bull ca McLaren a avut un monopost mai rapid pe străzile din Singapore, lucru evidenţiat şi de faptul că Hamilton nu a avut nicio problemă să rămână în frunte până în momentul defecţiunii tehnice la cutia de viteze.

"Nu am avut cel mai rapid pachet în acest weekend, dar cu toate acestea am câştigat şi sunt foarte bucuros. Trebuie să îmbunătăţim monopostul. Mai avem un pic de câştigat şi în acest moment probabil că McLaren deţine cel mai rapid monopost, în timp ce Ferrari sunt buni peste tot, sunt întotdeauna acolo", a declarat dublul campion mondial.

Pentru noi, ca echipă, este dezamăgitor să avem încă o defecţiune tehnică.

Jenson Button
Pilot McLaren
Declaraţiile sale vin în contextul în care McLaren a sosit în Singapore după trei victorii consecutive şi doar o problemă tehnică l-a împiedicat pe Hamilton să o obţină pe a patra.
Acest fapt a fost evidenţiat şi de Jenson Button, care după ce a terminat pe locul doi a avertizat echipa că trebuie să remedieze urgent defecţiunile de natură tehnică.

"Locul doi este bun şi sunt bucuros pentru asta, pentru că nu putem câştiga toate cursele. Dar pentru noi, ca echipă, este dezamăgitor să avem încă o defecţiune tehnică. Măcar avem un monopost rapid cu care în fiecare cursă avem o şansă la victorie", a declarat britanicul.

Victoria obţinută în Singapore i-a permis lui Vettel să urce pe locul doi în clasamentul general şi să reducă diferenţa faţă de Fernando Alonso la 29 puncte, însă admite că mai este mult până când va putea să-l egaleze.

"Este mai bine decât înainte. Alonso a terminat pe trei şi am redus direferenţa cu 10 puncte. Mai sunt multe curse şi este dificil de anticipat ce se va întâmpla. Trebuie să ne asigurăm că vom termina cursele. Suntem în formă şi, chiar dacă nu avem cel mai rapid monopost, trebuie să ne asigurăm că putem face asta.

Este un campionat greu, dar suntem încă în luptă", a mai precizat germanul.

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru