Vettel: "McLaren au fost imbatabili la Melbourne"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.03.2012
Sebastian Vettel a admis că nu a avut nicio şansă să câştige cursa de la Melbourne în faţa rivalilor de la McLaren, motiv pentru care este mulţumit de locul doi ocupat în cursă.

Sebastian Vettel a plecat doar de pe poziţia a şasea a grilei de start în Marele Premiu al Australiei după un rezultat sub aşteptări în calificări, însă a reuşit să termine cursa pe locul doi după ce a profitat şi de Safety Car pentru a-l depăşi pe Lewis Hamilton.

Pilotul echipei Red Bull Racing s-a declarat mulţumit de rezultat, în contextul în care a admis că nu a avut nicio şansă să lupte cu Jenson Button pentru victorie.

"Button a meritat victoria, a fost imbatabil, nu l-am putut ajunge. Sunt foarte mulţumit de locul doi, în special după ziua dificilă pe care am avut-o sâmbătă. În testele de iarnă am spus că McLaren par foarte puternici, pentru că au avut o iarnă foarte bună fără probleme cu monopostul. Totuşi, au surprins pe toată lumea cu forma din calificări. În cursă a fost puţin mai bine pentru noi, dar cu toate acestea ei reprezintă echipa de învins în acest moment, însă vom vedea ce vom obţine în weekendul următor în Malaezia", a declarat germanul pentru postul de televiziune SkySports.

La rândul lui, coechipierul său Mark Webber a scos în evidenţă progresele realizate de Red Bull comparativ cu calificările de sâmbătă după ce a reuşit să termine cursa pe locul patru, chiar dacă la start a pierdut câteva poziţii.

"Există câteva lucruri pozitive.

Calificările au fost dificile pentru noi, dar în regim de cursă ne-am descurcat mai bine, doar că nu am avut o poziţie bună pe circuit. Am arătat puternici şi a fost o zi bună pentru Red Bull Racing având în vedere că am revenit", a precizat australianul într-un comunicat de presă.

Via | SkySports | Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru