Vettel: "Noul şasiu nu rezolvă automat problemele"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 28.05.2010
Sebastian Vettel este încântat că va utiliza un nou şasiu în Turcia, însă admite ca acest lucru nu garantează automat rezolvarea tuturor problemelor.

Sebastian Vettel va concura în Marele Premiu al Turciei cu un nou şasiu, după ce Red Bull a descoperit că versiunea precedenta avea o defecţiune neprecizată.

Aceasta a fost explicaţia oficială pentru care germanul a fost surclasat în ultimele două curse de către coechipierul sau Mark Webber, rezultate în urma cărora australianul l-a egalat la puncte pe Vettel.

Deşi este mulţumit că va beneficia de noul şasiu, Vettel a admis că acest lucru nu garantează în mod automat rezolvarea problemelor precedente.

"Am descoperit şi alte lucruri care erau rupte la şasiu (n.r - pe lângă defecţiunea neprecizată de Red Bull). Nu am fost mulţumit, în special în ultimele două curse, aşa că vom vedea. Este dificil de spus cât de mult va face diferenţa, dar cred că vechiul şasiu explică multe, mai ales că am descoperit şi alte lucruri care nu erau în regulă. Dar asta nu înseamnă că venim aici şi toate problemele sunt rezolvate, încă trebuie să muncim din greu şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a fi în frunte", a declarat germanul reporterilor prezenţi în paddock-ul de la Istanbul.

În mod tradiţional, Vettel şi-a poreclit toate şasiurile utilizate la Red Bull în ultimii doi ani.

În sezonul 2009 a fost vorba despre Kate şi Kate's Dirty Sister, în timp ce primul şasiu din 2010 a fost botezat Luscious Liz. În schimb, şasiul pe care îl va utiliza începând din acest weekend a fost poreclit Randy Mandy, potrivit dezvăluirilor făcute de german în paddock.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru