Vettel nu participă la a doua sesiune de antrenamente din Spania

de Daniel Popescu
Vineri, 09.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel nu concurează în a doua sesiune de antrenamente libere din Spania din cauza defecţiunilor la sistemul electric suferite în prima sesiune.

Esential 4 este numarul tururilor parcurse de Sebastian Vettel in prima sesiune de antrenamente
Sebastian Vettel a parcurs numai patru tururi în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Spaniei şi a oprit monopostul pe circuit în virajul cinci.

Ulterior, pilotul Red Bull Racing nu a mai participat la sesiune, iar echipa a dezvăluit într-un comunicat de presă că germanul nu va reveni pe circuit nici în sesiunea de după-amiază.

Cauza problemelor este de natură electrică, iar inginerii au nevoie de mai mult timp pentru a pregăti monopostul pentru ziua de sâmbătă. "Din cauza unei probleme electrice care a afectat sistemul de cabluri al monopostului cu numărul 1, Vettel nu va putea lua parte în a doua sesiune de antrenamente. Echipa va folosi acest timp pentru a remedia defecţiunea şi pentru a fi pregătită pentru ultima sesiune de antrenamente de sâmbătă", precizează cvadrupla campioană mondială într-un comunicat de presă.

Vettel utilizează în acest weekend un şasiu nou, pe care l-a mai folosit şi în sesiune de teste din iarnă.

Via Red Bull

Comentarii (8)

  • Pentru adeptii teoriei conspiratiei potrivit careia echipa Red Bull lucreaza doar in avantajul lui Vetell si il submineaza pe Ricciardo, oare aceasta defectiune face parte dintr-un scenariu in urma carui Ricciardo va avea de pierdut?!
    13 5
  • Da e clar. De aia i-au si cerut sa ii cedeze pozitia in cursa din China. Tot pentru ca il favorizeaza.
    13 3
  • pablo256r
    DRS11
    DA, la Richi i-au pus un motor care se va defecta in cursa :)
    2 9
  • Bogdan
    Curat ghinion pentru Vettel.
    8 1
  • pablo256r
    Da. Sigur!
    3 1
  • DRS11 , asta inseamna ca cei de la RBR au lucrat pe monopostul lui Vettel , au vrut sa faca imbunatatiri dar din fericire pentru mine nu au reusit de aceea monopostul lui Rici nu a patit nimic , deoarece a ramas la fel
    3 1
  • un singur lucru e clar, s-a cam terminat cu norocul lui Vettel
    4 0
  • pablo256r
    DRS11
    Era o gluma desigur ... niciodata nu am dorit nici unui pilot raul. Sa castige cel mai bun. Nu imi plac victoriile prin abandon!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru