Vettel: "Nu ştiam că Webber va rămâne la Red Bull în 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.07.2011
Sebastian Vettel susţine că nu ştia că Mark Webber va rămâne la Red Bull şi în 2012 şi admite că trăieşte într-o lume complet diferită de cea a pilotului australian.

Mark Webber îşi va prelungi contractul cu Red Bull Racing cel târziu la sfârşitul acestei veri, informaţia fiind confirmată atât de pilotul australian, cât şi de şeful Christian Horner.

Cu toate acestea, coechipierul său Sebastian Vettel spune că nu ştie nimic despre acest lucru, însă susţine că nu vede nicio problemă în cazul în care informaţia se va adeveri. Întrebat de site-ul oficial al Formulei 1 ce părere are despre faptul că Webber va rămâne la Red Bull, campionul mondial a replicat:

"Sigur? Nu ştiam. Pentru mine este în regulă. Ştiu că problema coechipierului este întotdeauna un subiect fierbinte pentru presă, dar pentru mine este în regulă. Totul rămâne la fel şi nu trebuie să mă obişnuiesc cu altcineva. Nu este vorba că mă tem de ceva nou, dar există un anumit grad de confort să ştii exact ce primeşti!", a declarat el.

Germanul admite că nu este un foarte bun prieten cu Webber pentru că cei doi 'trăiesc în lumi complet diferite', însă consideră că cei doi colaborează bine împreună pentru succesul echipei Red Bull Racing.

"Probabil că nu suntem cei mai buni prieteni, dar ne înţelegem foarte bine când vine vorba despre muncă în echipă.

De fapt, aş spune că ne completăm unul pe celălalt în lucrurile legate de curse. Dacă subiectul este maşina vorbim intens, fie între noi doi, fie cu inginerii, dar altfel trăim în lumi diferite. Dar nu văd asta ca pe o diferenţă de alte echipe. Aş spune că asta este relaţia normală intre coechipieri în ziua de azi", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (2)

  • dar există un anumit grad de confort să ştii exact ce primeşti!
    :|
    10 3
  • vettel
    ....ha,ha.ha
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru