Vettel nu va schimba cutia de viteze la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.06.2010
Red Bull Racing a minimalizat posibilitatea de a schimba cutia de viteze a monopostului lui Sebastian Vettel după defecţiunile tehnice suferite în cursa de la Montreal.

Sebastian Vettel a fost nevoit să încetinească ritmul în a doua parte a Marelui Premiu al Canadei ca urmare a unor probleme minore la cutia de viteze.

În condiţiile în care unitatea a fost folosită pentru prima oară la Montreal, echipa s-a temut că va fi nevoită să o înlocuiască pentru Marele Premiu al Europei, ceea ce ar fi atras implicit penalizarea lui pilotului german pe grila de start cu cinci poziţii.

Cu toate acestea, după o analiză la sediul echipei de la Milton Keynes, este foarte posibil ca Vettel să continue cu aceeaşi cutie de viteze. "Efectuăm analizele finale, dar este improbabil să existe o schimbare a cutiei de viteze", a declarat Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing.

Nici Mark Webber, coechipierul lui Vettel, nu a fost scutit de problemele tehnice în cursa precedenta. Australianul a fost nevoit să schimbe cutia de viteze şi a fost retrogradat pe grila de start după ce inginerii au descoperit fragmente metalice în uleiul unităţii, întrucât acest lucru reprezintă un indicator al potenţialelor defecţiuni tehnice.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru