Vettel: "Problema aripii nu trebuia discutată în public"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Sebastian Vettel crede că Mark Webber nu ar fi trebuit să comenteze în public despre controversa legată de aripa fata utilizată de Red Bull la Silverstone.

Mark Webber şi-a exprimat în mod public dezaprobarea pentru decizia celor de la Red Bull Racing de a-i oferi lui Sebastian Vettel în Marele Premiu al Marii Britanii singură aripă fata de specificaţie nouă disponibilă.

Australianul a creat astfel o adevărată controversa în presa internaţională privind modul în care Red Bull l-a favorizat pe Vettel, iar pilotul german considera că această problemă ar fi trebuit discutata în mod intern.

"Trebuie să arăt respect pentru fiecare. Astfel de lucruri nu îşi au locul în public, ar trebui gestionate de echipa în mod intern", a declarat Vettel citat de publicaţia germană Bild.

Red Bull Racing deţine în prezent cel mai rapid monopost din Formula 1, diferenţa faţă de Mclaren şi ferrari ajungând la aproape o secundă în calificările de la Silverstone. Totuşi, Vettel este îngrijorat că Red Bull ar putea rata ocazia de a câştiga în premieră titlul mondial din cauza scandalurilor din cadrul echipei.

"Cel mai important lucru este atmosfera din cadrul echipei.

Avem un monopost foarte puternic şi singurul lucru care ne poate opri suntem noi înşine", a mai precizat el.

Webber se va întâlni în această săptămână cu Christian Horner, şeful Red Bull, pentru a discuta pe marginea controversei de la Marele Premiu al Marii Britanii.

Via | GMM

Comentarii (6)

  • ....
    Ce ticalos mi se pare Vettel asta!! Dupa ce ca el e de vina cam pentru tot....mai si comenteaza si nici nu isi cere scuze! Se vede clar ca se considera superior lui Mark! Go mark!!!!
    11 13
  • @Paul
    De ce este Vettel un ticalos?Pentru ca echipa a decis sa ii dea aripa lui?
    5 7
  • Invers
    Incerc si nu reusesc sa imi aduc aminte cand Vettel a fost dezavantajat de echipa in favoarea lui Mark ...

    Destul de infatuat pustiul asta , deja incepe sa devina antipatic
    7 6
  • @House
    Nu pentru ca echipa a decis sa ii dea aripa ci pentru ca el a acceptat-o cu bratele deschise, nu si-a cerut scuze, si la final dupa ce Mark l-a surclasat tot el e cu gura mare!
    Si a mai facut si afirmatii(vezi stire anterioara) de genul ca a vazut adevaratul caracter al lui Mark. Ce caracter? Ca a castigat o cursa neajutat de nimeni( intr-o echipa in care e clar pilotul 2) si la sfarsit si-a exprimat frustrarea?? E tipic uman si de inteles. Nu mi se pare ca Mark sa fi facut vreo afirmatie jignitoare la adresa echipei sau a lui vettel.
    Plus atitudinea generala de superioritate! Chiar daca ar fi mult mai bun decat coechipierul sau( ceea ce nu este cazul) nu trebuie sa aiba o astfel de atitudine! Cateodata modestia este mai buna! Eu din fire nu apreciez astfel de oameni care se cred mai buni decat toti si ca li se cuvine totul.
    7 6
  • @ paul
    Cum adica a castigat o cursa neajutat de nimeni? RedBull i-au pus la dispozitie o masina net superioara fata de masinile concurentei. Webber castiga curse pt ca are la dispozitie cea mai buna masina de pe grila, asta este destul de clar. Webber nu a iesit in evidenta deloc pana in 2009 cand a avut o masina foarte buna. Sa ne amintim totusi ca pustiulica asta de Vettel a castiga o cursa de Formula 1 cu o masina de mana a doua, respectiv Toro Rosso. In opinia mea Vettel nu are absolut nici o vina ca Horner a hotarat sa-i dea lui aripa cea noua. In decursul timpului au fost nenumarate situatii cand o echipa a testat elemente noi doar pe o singura masina. Webber ar trebui sa nu mai faca scandal, pt ca fara masina RedBull nu e cine stie ce de capul lui.
    6 1
  • @mirco
    Hai sa ne punem de acord cu niste lucrui:
    1. sunt perfect de acord ca el nu are nici o vina ca Horner(sau cine a decis) i-a dat lui aripa.
    2. sunt perfect de acord ca este mai talentat decat webber( dar momentan nu mai bun)
    Cu ce nu sunt de acord: cu atitudinea germanului la toata situatia creata de echipa!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru