Vettel şi Red Bull, nominalizaţi la Premiile Laureus 2013

de Daniel Popescu
Vineri, 14.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Red Bull Racing au fost nominalizaţi la premiile Laureus pentru 2013, la fel ca şi fostul pilot Alex Zanardi.

Sebastian Vettel a fost nominalizat la titlul de Sportivul Anului în cadrul prestigioaselor premii Laureus decernate în mod tradiţional la începutul anului.

Triplul campion mondial va avea însă parte de o concurenţă acerbă, întrucât printre nominalizaţi se numără şi fotbalistul argentian Lionel Messi, campionul de la atletism Usain Bolt, înotătorul Michael Phelps sau Bradley Wiggins, câştigătorul Turului Franţei.

De asemenea, Red Bull Racing a primit o nominalizare la titlul de Echipa Anului, însă va trebui să lupte pentru trofeu cu echipa naţională de fotbal a Spaniei, naţionala de baschet masculin a Statelor Unite sau echipa de tenis de masă a Chinei.

Între timp, fostul pilot de Formula 1 Alex Zanardi are ocazia să devină Sporticul Anului la categoria persoane cu dizabilităţi, după ce a câştigat două medalii de aur la Jocurile Paralimpice din acest an.

Via ESPNF1

Comentarii (7)

  • Niciunul nu ar fi obtinut nimic fara Adrian Newey. RBR si Vettel sint doar o parte a echipei. Newey merita fekicitat, el este artizanul succesului !
    11 9
  • Williams . 4 titluri de campioni.
    McLaren 2 titluri de campioni
    Red Bull 3 titluri de campioni.
    5 7
  • Pana o sa se retraga Vettel o sa aveti parte numai de cosmaruri,pt . ca asta este pt. voi cel mai mare cosmar.
    5 10
  • andrey_1293
    @Pablo256r - normal ca fara Newey n-ar fi fost niciunde. Pentru a avea performantele pe care le are Red Bull de 3-4 ani incoace este pentru ca au un staff puternic, o conducere competenta si piloti de valoare. Parerea mea este ca tocmai prin acest Newey se diferentiaza Red Bull de Ferrari. Daca n-ar fi Domenicalli asa de incompetent sa zicem, ar fi mai sus Ferrari, si ar putea sa se bata si la titlul contructorilor
    8 2
  • of Doamne, dar alonso, bietul de alonso cel mai bun, de ce nu este premiat Doamneeeee?
    8 9
  • GrosJan
    Vetel poate sa primeasca o gramada de premii, tot o zamislire plasticoasa ramane atata vreme cat Newey ii livreaza masini dominante. Cum sa compari un inotator sau un alergator, al carui merit in obtinerea succesului ii apartine in integralitate cu Vetel. Cu masina aia orice pilot din top 10 iese campion.
    1 2
  • ahahaha
    Vitzel batut rau la Race of Champions de micutul Grosjean:))))))m ba l-a batut si pe Schumacher:)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru