Zanardi

Luni, 22 Iunie 2020 | Motorsport

Alex Zanardi a suferit un grav accident într-o cursă cu bicicleta de mână: italianul este în comă indusă după o operație de trei ore

Fostul pilot de Formula 1 Alex Zanardi a suferit un grav accident la cap în timpul unei curse cu bicicleta de mână și a fost plasat în comă indusă după o operație de trei ore.
Luni, 12 Mai 2014 | General

Alessandro Zanardi a devenit ambasador oficial al mărcii BMW

Pilotul italian Alessandro Zanardi este, de astăzi, ambasador oficial al mărcii BMW. Dublul campion mondial ChampCar se va întoarce în competiţii la volanul unui BMW Z4 GT3, urmând să concureze începând cu sezonul actual în Blancpain Sprint Series.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Formula 1

Vettel şi Red Bull, nominalizaţi la Premiile Laureus 2013

Sebastian Vettel şi Red Bull Racing au fost nominalizaţi la premiile Laureus pentru 2013, la fel ca şi fostul pilot Alex Zanardi.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Formula 1

Zanardi vrea să concureze în DTM pentru BMW

Alex Zanardi le-a propus celor de la BMW să concureze în Campionatul German de Turisme într-o maşină adaptată pentru pilotaj cu mâinile. Reacţia germanilor? "Nu spunem nici da, nici nu".
Sambata, 08 Septembrie 2012 | Formula 1

Zanardi a câştigat a doua medalie de aur la Jocurile Paralimpice

Fostul pilot de Formula 1 Alex Zanardi a câştigat încă o medalie de aur la Jocurile Paralimpice, de data aceasta în proba de handcycle desfăşurată pe traseu stradal.

Tag-uri similare

BMW, Red Bull, Vettel, DTM, Zanardi, Jocurile Paralimpice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru