Vettel şi Red Bull, nominalizaţi la Premiile Laureus

de Daniel Popescu
Vineri, 11.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Red Bull Racing au fost nominalizaţi la Premiile Laureus la categoriile cel mai bun sportiv al anului şi, respectiv, cea mai bună echipă a anului.

Pentru a treia oară consecutiv, Sebastian Vettel a fost nominalizat la categoria Cel mai bun sportiv al anului pentru Premiile Laureus, care vor fi decernate în luna martie în Brazilia.

Triplul campion mondial va avea însă o misiune dificilă pentru a câştiga trofeul, întrucât vă trebui să-i învingă pe fotbalistul Lionel Messi, pe Bradley Wiggins, câştigătorul Turului Franţei la ciclism, sau pe atletul Usain Bolt, care a câştigat medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2012.

Între timp, Red Bull Racing a fost de asemenea nominalizată pentru a treia oară la Premiile Laureus la categoria Cea mai bună echipă. Campioana mondială va lupta cu naţionala de fotbal a Spaniei, cu echipa de baschet Miami Heat care a câştigat treofeul în NBA sau cu echipa naţională de bachet masculin a Statelor Unite ale Americii.

Urmareste Automarket
Piloţii de Formula 1 au câştigat frecvent titlul de cel mai bun sportiv al anului, printre aceştia numărându-se nume precum Michael Schumacher, Lewis Hamilton sau Jenson Button.
De asemenea, Brawn GP şi renault au câştigat anterior Premiul Laureus pentru cea mai bună echipă.

Via Formula1

Comentarii (6)

  • Tare as vrea ca Vettel sa faca cel putin 7 titluri mondiale.....
    16 14
  • premiile "trisorius"
    Ar merita marele premiu pentru cum sa fentezi regulamentul si cum sa-l incalci si sa scapi pentru ca plangi.... ;)
    17 16
  • solstheim
    "premiile trisorius"nu se mai acorda cam din 2005-2006de cand un pilot spaniol le tot monopolizeaza...
    10 4
  • M-as fi considerta cam total iesit din f1 sa zic ca Alonso a catigat cele doua titluri numai din "trisorius". Daca ar fi avut un genius ca Newey nu ar mai fi in fata lui la punctaj.
    1 0
  • "Geniu"
    1 0
  • "Nimeni" :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru