Vettel şi Webber: "Ar fi stupid să repetăm incidentul din Turcia"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 11.06.2010
Sebastian Vettel şi Mark Webber au în continuare opinii diferite despre incidentul din Turcia, însă susţin că vor fi agresivi şi în Canada.

Sebastian Vettel şi Mark Webber au fost protagoniştii unui incident în Marele Premiu al Turciei în urma căruia Red Bull a ratat ocazia unei duble pe circuitul de la Iastanbul-Park, însă cei doi coechipieri au îngropat ulterior securea războiului.

Cu toate acestea, Vettel şi Webber se contrazic în continuare asupra vinovatului pentru incidentul respectiv şi susţin că vor aborda la fel de agresiv Marele Premiu al Canadei din acest weekend.

"Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Te poţi uita la incident din multe unghiuri, dar nu putem schimba nimic acum, aşa că dacă mă uit înapoi nu aş fi făcut nimic diferit", a declarat Vettel reporterilor prezenţi în paddock-ul de la Montreal.

"Nimic nu s-a schimbat, din păcate a fost o zi grea pentru echipă, dar este momentul să mergem înainte. Fiecare are opinia lui", a adăugat Webber.

Cei doi coechipieri nu au exclus posibilitatea ca în următoarele curse să se găsească din nou în ipostaza de a luptă unul împotriva celuilalt pentru victorie.

Deşi amândoi susţin că vor aborda un eventual duel în aceeaşi manieră ca la Istanbul, Vettel şi Webber admit că ar fi absurd să repete incidentul care a costat echipa poziţia de lider în clasamentul constructorilor.

"Evident, un astfel de incident arată stupid când se întâmplă între coechipieri. Am vorbit cu Webber şi amândoi suntem în regulă cu această situaţie. Dacă s-ar întâmpla din nou ar fi stupid. Cred că nu se va mai întâmpla", a adăugat Vettel.

"Sunt în regulă, totul este ok. Am trecut peste asta şi sunt pregătit pentru acest weekend. Am fost dezamăgit de consecinţe, dar mergem înainte. Evident, rezultatul nu a fost bun, o maşină nu a terminat cursa, iar în viitor există mari şanse să pilotăm din nou unul imptriva celuilalt şi va trebui să ne asigurăm că judecata noastră ca piloţi de F1 este corectă", a spus Webber.

Via | Reuters | Foto: Red Bull

Comentarii (1)

  • Vettel şi Webber
    Ar fi bine pentru echipa ca acestea sa fie parerile lor sincere :).
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru