Vettel şi Webber îngroapă securea războiului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 03.06.2010
Mark Webber şi Sebastian Vettel susţin că au trecut peste incidentul din Turcia şi că astfel de evenimente nu se vor mai repeta.

Mark Webber şi Sebastian Vettel s-au întâlnit joi la sediul echipei Red Bull Racing de la Milton Keynes din Marea Britanie pentru a discuta despre incidentul din Marele Premiu al Turciei.

La finalul întâlnirii, la care au participat şi şeful Christian Horner, consultantul Helmut Marko şi designerul Adrian Newey, Red Bull a emis un comunicat de presă în care susţine că incidentul dintre piloţi a fost dat uitării.

"A fost o întâlnire pozitivă care trage linie în privinţa incidentului care s-a întâmplat în turul 40 al Marelui Premiu al Turciei. Echipa se concentrează total pe Marele Premiu al Canadei", se arătă în comunicatul de presă al echipei austriece.

Vettel susţine că regretă că incidentul a avut repercursiuni asupra performanţei echipei în Turcia, însă afirmă că relaţia cu Webber nu s-a schimbat în niciun fel din această cauză.

"Echipa ne-a adus într-o poziţie foarte bună şi nu a fost bine ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru echipă că am pierdut conducerea cursei.

Eu şi Webber suntem concurenţi şi pilotăm. Suntem profesionişti şi asta nu schimba modul în care vom munci împreună mai departe. Avem o echipă grozavă şi spiritul este foarte puternic. Aştept cu nerăbdare Canada", a precizat germanul.

La rândul său, Webber a dat asigurări că incidente de tipul celor de la Istanbul-Park nu vor mai avea loc şi regretă cele întâmplate la finalul săptămânii trecute.

"Este păcat pentru echipă, pentru că am pierdut o bună oportunitate de a câştiga cursa. Este un sport şi astfel de lucruri se pot întâmpla, dar nu ar fi trebuit să se întâmple. Îmi pare rău pentru toţi cei de la Red Bull, de la fabrica şi pentru toţi cei implicaţi. Eu şi Vettel ne vom asigura că astfel de incidente nu se vor repeta şi vom continua să lucrăm împreună fără probleme. Am vorbit destul despre asta, s-a terminat, acum privim înainte şi mă concentrez pe cursă din Canada de săptămâna viitoare", a declarat australianul.

Via | Red Bull Racing | Foto: Red Bull Racing

Comentarii (9)

  • Finaly
    Le-a venit mintea la cap. Sau au niste consilieri de imagine foarte foarte priceputi :).
    11 0
  • ctlnmihai
    Vettel şi Webber îngroapă securea războiului
    Poate fotografia e trucata cu ajutorul photoshop-ului
    3 3
  • vano_2680
    vancius
    A murit SPERANTA lui Button
    7 2
  • xiorel123
    @ctlnmihai
    Poate da, poate nu, poate e facuta la inceputul sezonului...sper sa ma insel pt. ca nu vreau sa par dusman al lor, sunt in lista pilotilor pe care-i apreciez. E bine pt. echipa ca au fost publicate aceste afirmatii deoarece pilotii rivali ar fi mers pe ideea "doi se bat, al trei-lea castiga"si i-ar fi incurajat enorm in celelalte curse.
    2 0
  • xiorel123
    corectare
    "corectare" :))) SCUZE :)))
    0 0
  • xiorel123
    treilea
    :))
    1 0
  • Posibil sa o fi ingropat
    Daca au destul discernamant sunt sigur ca vor trece peste asta si isi vor vedea fiecare de cursa lui. In cazul in care Vettel o comite din nou razboiul va iesi la iveala.
    1 1
  • salutare
    e bine ptr sport!
    1 1
  • IceMan
    V&W
    Cata vrajeala pe capu lor,chiar daca s-au inpacat pe circuit tot se va bate pentru titlu si nu va exista exceptii de crash .
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru