Vettel şi Webber, liberi să fie agresivi unul împotriva altuia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.11.2010
Sebastian Vettel şi Mark Webber vor avea libertatea să piloteze agresiv unul împotriva celuilalt în cursă care va decide noul campion mondial.

Cucerirea titlului mondial al constructorilor în Marele Premiu al Braziliei a uşurat semnificativ misiunea celor de la Red Bull Racing înaintea cursei decisive din Abu Dhabi.

Echipa austriaca a anunţat prin vocea şeful Christian Horner ca, în cazul în care Fernando Alonso va abandona sau va ocupa un loc în mijlocul plutonului în Abu Dhabi, Sebastian Vettel şi Mark Webber vor avea libertatea de a luptă unul împotriva celuilalt cu agresivitate.

"În această situaţie, amândoi lupta pentru titlul mondial şi nu cred că dacă le-am spune să nu concureze unul împotriva celuilalt ar face vreo diferenţă. Nu vom face asta. Amândoi voconcura pentru titlul mondial. Evident, ei ştiu că pentru a termina primul, trebuie să termine cursa. Nu îşi pot permite să nu termine, pentru că Alonso are mai multe puncte decât ei înaintea cursei. Dar până la urmă vor concura unul împotriva celuilalt", a declarat britanicul în vârstă de 36 de ani reporterilor prezenţi în paddock-ul de la Abu Dhabi.

Horner şi-a reiterat încrederea în Vettel ca acesta îi va ceda victoria lui Webber de bună voie şi nesilit de nimeni în cazul în care acest lucru garantează titlul mondial pentru Red Bull în detrimentul lui Alonso.

"Nu putem controla ce fac rivalii noştri, dar pentru ambii piloţi ai noştri obiectivul este să încerce să câştige titlul.

Până la urmă, dacă unul dintre ei nu poate, dar este în măsură să-l ajute pe celălalt, aceasta va fi alegerea lui, dar mă aştept ca amândoi să recunoască că pilotează pentru o echipă grozavă. Amândoi sunt piloţi de echipă şi nu am niciun dubiu că vor face lucrul potrivit şi îşi vor ajuta coechipierul", a mai precizat el.

Via | ITV

Comentarii (2)

  • Subtil dar evident. In mesajul lui Horner exista ordinul de echipa.
    7 3
  • damada
    si te oftici ... tu esti mai ok din punctu asta de vedere? Vezi ca subtil si evident nu pot descrie acelasi lucru concomitent. Mare e gradina, multi ferreristi primiti in ea.
    4 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru