Vettel: "Sunt dezamagit"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Dupa ce a facut o greseala care l-a scos din cursa la Monaco, germanul de la Red Bull explica eroarea.

Sebastian Vettel si-a exprimat dezmagirea pentru eroarea care l-a scos din cursa ieri la Monaco, sustinand ca a lovit glisierele de protectie in timp ce inecrca sa recupereze timpul pierdut dupa start. Germanul de la Red Bull s-a lovit violent de gardul lateral al primului viraj in timp ce se afla pe pozitia a 13-a in cursa.

"Nu sunt multe de spus. Am franat putin cam tarziu, am blocat rotile spate si masina a deviat in glisiere. Bineinteles, pierdusem deja foarte mult timp in prima parte a cursei deoarece nu am ales pneurile corecte. Am crezut ca acel tip de pneuri se potrivesc bine deoarece aveam de gand sa intru la pitstop destul de devreme. Nu s-a intamplat insa asta. Bineinteles ca sunt dezamagit. Uneori se intampla si astfel de lucruri, iar la Monaco orice greseala este platita cu pretul maxim", spune Vettel.

Taguri: Red Bull, Vettel

Comentarii (4)

  • @Mircea
    Stirile punctate nu se vad si pe Flux F1Champ.
    0 0
  • :D
    asa e cand scrie Mircea. daca dai doar pe Flux F1 Champ, nu apar. Apar doar in prima pagina. Nu cred ca e problema. Revine Daniel:D
    0 0
  • mircea
    @all
    S-a rezolvat, acum apar.

    @criss28: cred ca va trebui sa va cam obisnuiti cu mine :)
    0 0
  • @mircea
    ce sa ne obisnuim ca te cunoastem. Sper doar ca nu a patit ceva Dani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru