Vettel va face o demonstraţie de F1 în centrul Berlinului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.11.2010
Sebastian Vettel va face sâmbătă o demonstraţie cu monopostul Red Bull RB6 în centrul capitalei Germaniei pentru a sărbători cu fanii cucerirea titlului mondial.

La numai câteva zile după ce a făcut o vizită în oraşul său natal, Sebastian Vettel va avea o nouă oportunitate să sărbătorească titlul mondial împreună cu fanii germani.

Red Bull Racing a confirmat că noul campion mondial al Formulei 1 va face o demonstraţie cu monopostul RB6 pe celebrul bulevard Strasse des 17 Juni din centrul Berlinului, capitala Germaniei.

Bulevardul este folosit în mod regulat pentru celebrarea evenimentelor sportive majore, acesta fiind locul în care suporterii germani s-au adunat pentru a sărbători performanţelor Germaniei de la Campionatele Mondiale de Fotbal din 2006 şi 2010.

Demonstraţia de Formula 1 de la Berlin este posibilă datorită faptului că Vettel trebuie să ajungă în aceeaşi zi la Dusseldorf, acolo unde va participa alături de alţi piloţi cunoscuţi din sporturile cu motor la ediţia din acest an a evenimentului Race of Champions.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru