Vettel va pilota Red Bull RB6 la Race of Champions

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Sebastian Vettel va face mai multe demonstraţii cu monopostul Red Bull RB6 în cadrul evenimentului Race of Champions de la sfârşitul acestei săptămâni.

Organizatorii Race of Champions au confirmat recent că Sebastian Vettel va participa şi la ediţia din acest an a evenimentului, însă miercuri au anunţat că germanul va face şi câteva demonstraţii cu monopostul care l-a ajutat să cucerească titlul mondial.

Astfel, Vettel va urca în cockpitul monopostului Red Bull RB6 sâmbătă şi duminică pentru a face câteva "gogoşi" în cadrul evenimentului în care vă va face pereche cu Michael Schumacher.

Pe lista participanţilor la ediţia din acest an se mai afla, printre alţii, cvadruplul campion mondial de Formula 1 Alain Prost, septuplul campion mondial de raliuri Sebastien Loeb sau octuplul câştigător al cursei de la Le Mans Tom Kristensen. Race of Champions 2010 va avea loc în weekendul 27-28 noiembrie pe stadionul Espirit din Dusseldorf, Germania.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • ROC
    Stie cineva cine televizeaza in direct evenimentul?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru