Vettel va primi cea mai importantă distincţie sportivă din Germania

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.02.2012
Sebastian Vettel va primi vineri din partea preşedintelui Germaniei premiul "Frunza de argint", cea mai înaltă distincţie sportivă din Germania.

Cele două titluri mondiale cucerite de Sebastian Vettel în Formula 1 în 2010 şi 2011 nu au rămas fără ecou în ţara sa natală, care îl va răsplăti vineri cu "Franza de Argint", cea mai înaltă distincţie sportivă acordată în Germania.

Potrivit agenţiei de presă DPA, pilotul echipei Red Bull Racing va primi premiul din partea preşedintelui Germaniei, Christian Wulff, la Berlin. Pilotul german va sosi la Berlin imediat după ce va testa monopostul RB8 pe circuitul de la Barcelona în cadrul celei de-a două sesiuni de teste din această iarnă.

Premiul "Frunza de Argint" se acordă anual începând din 1950 sportivilor şi echipelor germane care obţin rezultate foarte bune pe plan internaţional timp de mai mulţi ani consecutiv. Până acum, Michael Schumacher a fost singurul pilot german de Formula 1 care a primit această distincţie.

Via | DPA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru