Vettel va utiliza un nou şasiu în Turcia

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.05.2010
Red Bull a anunţat că Sebastian Vettel va folosi un şasiu nou în Marele Premiu al Turciei, după ce echipa a descoperit o defecţiune tehnică la versiunea precedenta.

Red Bull Racing a efectuat o investigaţie amănunţită la sasiul utilizat de Sebastian Vettel pe parcursul primelor şase curse din acest sezon şi a descoperit o defecţiune tehnică.

Echipa nu a precizat natura exactă a problemei tehnice, însă a decis să-i ofere pilotului german un nou sasiu începând de la Marele Premiu al Turciei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Vettel a experimentat câteva probleme de manevrabilitate cu actualul şasiu pe parcursul Marelui Premiu al statului Monaco. După mai multe investigaţii a fost găsit un mic defect la şasiul sau, care va fi înlocuit pentru următoarea cursă din Turcia", a explicat Christian Horner, şeful echipei Red Bull Racing.

În ciuda problemelor de manevrabilitate, Vettel a terminat pe locul 2 cursa de la Monaco şi ocupa prima poziţie în clasamentul general la egalitate de puncte cu coechipierul sau Mark Webber. Acesta din urmă se afla deja la a doua victorie consecutivă din acest sezon, iar surclasarea lui Vettel ar putea fi justificată cel puţin parţial şi de problemele germanului cu şasiul.

Webber utilizează deja al doilea şasiu din acest sezon, după ce a renunţat la primul dintre acestea chiar după cursă inaugurală din Bahrain.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • s-ar explica
    s-ar explica cedarea sistemului de franare de doua ori pe aceiasi parte a masinii.
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru