VIDEO: Hamilton a pilotat o maşină de NASCAR!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 15.06.2011
Automarket vă prezintă înregistrarea integrală a evenimentului în care Lewis Hamilton a pilotat o maşină de NASCAR pe un fost circuit de Formula 1 din New York.

Lewis Hamilton a participat marţi la un eveniment special în cadrul căruia a avut oportunitatea de a pilota o maşină Chevrolet Impala din Campionatul Nord-American de Turisme (NASCAR).

Evenimentul a avut loc pe fostul circuit de Formula 1 Watkins Glen din New York şi a inclus şi o demonstraţie de Formula 1 cu un monopost McLaren MP4-23 din sezonul 2008 efectuată de pilotul de NASCAR Tony Stewart.

Practic, Hamilton şi Stewart au făcut schimb de experienţă pentru a afla particularităţile competiţiei în care nu concurează în mod regulat. "Tony a fost un profesor excelent şi am găsit rapid un ritm bun. Acele maşini sunt puternice şi fantastic de pilotat", a declarat Hamilton la finalul evenimentului.

Maşina Chevrolet Impala pilotată de biritanic este dotată cu un motor V8 de 5.86 litri capabil să dezvolte 850 CP şi are o masă totală de 1.542 kg.

Evenimentul a fost organizat de producătorul de uleiuri de motor Mobil 1, partenerul tradiţional al celor de la McLaren şi al echipei de NASCAR pentru care concurează Stewart.

Automarket vă prezintă înregistrarea integrală a schimbului de experienţă dintre Hamilton şi Stewart:

 

În curând, Automarket vă va oferi un interviu în exclusivitate cu Hamilton şi Indy Lall, managerul echipei de teste de la McLaren, pe tema diferenţelor dintre Formula 1 şi NASCAR şi a evenimentului care a avut loc marţi.

Comentarii (1)

  • salutare
    ce fain a fost!
    lewis a dat de pamant cu timpul lui Tony.ia luat 7 secunde!Si asta doar la prima mana,conducand masina!
    Pilotii din Formula1,chiar sunt robotei in carne vie :)
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru