VIDEO: Red Bull explică controversele de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Christian Horner explică în detaliu modul în care s-a găsit în ipostaza de a-i oferi singură aripă faţă de specificaţie nouă lui Sebastian Vettel la Silverstone.

Comentarii (2)

  • bogdan
    Despre greseala facuta
    Oricum ar da-o tot prost pica. A gresit si ar trebui sa isi asume aceasta greseala, nu sa o invarta pe dupa plop cu tot felul de explicatii.
    Si mai important: ar trebui sa realizeze ca aceasta atitudine nu ii va ajuta sa atinga obiectivele pe care si le-au propus. Dimpotriva.
    5 0
  • horner
    Ptr. Red Bull important este ca Vettel sa semneze cu ei,asa ca o sa-l favorizeze in continuare.Webber trece printr-o forma buna,are noroc ca piloteaza o masina exceptionala(ca si Buton anul trecut) ar putea cistiga chiar si titlul anul acesta, dar nu are diplomatie si am impresia ca isi face singur sepuku.Procedeaza ca Barichelo anul trecut.Nu mai este tinerel,dar in loc sa dea dovada de intelepciune ,se repede la cirpa rosie ca taurul de pe capota.Vettel este necopt,o s-o mai ia in freza dar are valoare si Red Bull nu va renunta la el pentru Webber.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru