VIDEO: Vettel a făcut o demonstraţie de F1 la Berlin

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.11.2010
Sebastian Vettel a efectuat sâmbătă o demonstraţie de Formula 1 pe străzile din centrul Berlinului, pentru a sărbători cucerirea titlului mondial.

Cu numai câteva ore înainte de a participa la Race of Champions, Sebastian Vettel a făcut o escală la Berlin, acolo unde a efectuat o demonstraţie cu monopostul Red Bull Racing care l-a ajutat să devină pentru prima oară campion mondial.

Demonstraţia a avut loc pe celebra strada 17 iunie şi a fost urmată de o paradă efectuată la bordul unor autobuze Red Bull dedicate acestui eveniment.

"A fost un vis devenit realitate pentru mine şi a fost grozav ca atât de mulţi oameni au fost aici, chiar şi pe vreme rece. Este ceva foarte special să pilotez aici şi să las semnătura mea de cauciuc de pe pneurile mele. Nu ai o astfel de ocazie prea des în viaţă şi a fost o zi grozavă", a declarat el.

 

Între timp, coechipierul sau Mark Webber şi Daniel Ricciardo, pilotul de rezervă al Scuderiei Toro Rosso, au participat la prima ediţie a Festivalului Vitezei de la Perth, Australia.

Via | Red Bull

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru