VIDEO: Yamamoto a accidentat un mecanic la boxe

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.09.2010
Sakon Yamamoto a accident un mecanic al echipei Hispania când a plecat de la boxe după efectuarea schimbului de pneuri în Marele Premiu al Italiei.

Comentarii (5)

  • Tracto
    degeaba
    Yamamoto nu are nici o vina !
    7 0
  • Yamamoto nevinovat
    Mecanicul respectiv trebuia sa stea mai departe de monopost in momentul plecarii de la boxe
    6 0
  • not guilty
    Yama nu are nici o vina dupa cum spunea si Tracto probabil la mecanici le trebuie mai mult antrenament ,pilotul trebuie sa fie atent doar la paleta din fata, daca s-a ridicat aceasta inseamna ca totul este ok, vina o are dupa umila mea parere mecanicul buclucas si cel care manevra paleta , asta teoretic vorbind , recunosc ca nu am vazut aceasta faza si din acest filmulet nu pot sa-mi dau seama
    2 0
  • Comparatie:
    Asa cum spunea @sam vina este a mecanicului care prin ridicarea pancardei i-a semnalat pilotului ca poate pleca.Insa, comisarii au preferat sa amendeze echipa...

    Dar la Hungaroring cand lui N.Rosberg i s-a desprins roata dreapta spate si ruland cu peste 50km/h in fata boxelor a lovit un mecanic de Williams si i-a rupt o coasta...s-a dat vre-o amenda?
    Din cauza atator prostii pe care le fac comisarii tind sa cred ca F1 poate fi afectata nu din cauza stilului de pilotaj sau a ordinelor de echipa ci din cauza acestor comisari.
    3 0
  • Mecanic Roman
    Stiati ca mecanicul respectiv este roman? :D Am vazut la stiri, a plecat din Ro. si stabilit in Spania de vreo 3 ani.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru