Monza

Luni, 19 Iunie 2023 | Modele noi

Italienii prezintă un hypercar de 7 milioane de euro. Este construit special pentru circuit și are motor V8

Compania italiană 777 Motors a prezentat primul său model, un hypercar construit special pentru circuit. Noul model este propulsat de un motor V8, iar prețul său este de 7 milioane de euro.
Joi, 06 Aprilie 2023 | General

Mercedes-AMG One a doborât recordul pentru mașinile de serie la Monza

Hypercar-ul Mercedes-AMG One tocmai a stabilit un timp record pe circuitul de la Monza din Italia. Astfel, noul model de performanță al germanilor este cea mai rapidă mașină de serie pe acest circuit.
Luni, 12 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Italia: Max Verstappen, victorie pe teritoriu Ferrari

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Charles Leclerc a încheiat cursa pe 2, iar podiumul a fost completat de George Russell.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

MP al Italiei: Dublă Ferrari în prima sesiune de antrenamente libere

Piloții Ferrari au terminat pe primele două locuri prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Ferrari a pregătit o grafică specială pentru Marele Premiu al Italiei

Monoposturile Ferrari vor avea o grafică specială în Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Piloții vor avea, de asemenea, un combinezon galben.
Luni, 13 Septembrie 2021 | F1 TOP

Dublă McLaren la Monza. Daniel Ricciardo câștigă pentru prima oară din 2018

Daniel Ricciardo a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Lando Norris a terminat pe 2, însă incidentul dintre Verstappen și Hamilton a fost punctul culminant al cursei din Peninsulă.
Joi, 09 Septembrie 2021 | F1 TOP

Monoposturile Alfa Romeo vor avea o grafică specială pentru Marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Monoposturile Alfa Romeo vor participa la Marele Premiu de Formula 1 al Italiei cu o grafică specială. Și combinezoanele piloților vor avea culori speciale pentru cursa de casă.
Sambata, 07 Noiembrie 2020 | Modele noi

Presa germană: Opel ar putea relansa modelul Monza sub forma unui crossover electric în 2024

Opel vrea să readucă la viață modelul Monza sub forma unui crossover electric, ce ar urma să fie lansat în 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Germania.
Marti, 08 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes dezvăluie greșeala care a condus la penalizarea lui Hamilton la Monza: "Nimeni nu a observat mesajul de avertizare pe monitoare"

Mercedes a dezvăluit că Lewis Hamilton a fost penalizat la Monza pentru că niciunul dintre inginerii echipei nu a observat pe monitoare mesajul prin care se anunța că intrarea la boxe era interzisă.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | F1 TOP

Surpriză la Monza: Gasly a câștigat cursa după o penalizare pentru Hamilton! Sainz și Stroll pe podium, dublu abandon pentru Ferrari

Pierre Gasly a obținut o victorie surprinzătoare în cursa de la Monza după ce Lewis Hamilton a fost penalizat pentru o greșeală la boxe. Carlos Sainz și Lance Stroll au completat podiumul, iar Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat.
Joi, 05 Septembrie 2019 | F1 TOP

Monza va rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2024: circuitul va găzdui inclusiv o cursă de DTM

Circuitul de la Monza și-a prelungit contractul de Formula 1 pentru încă cinci sezoane, astfel că va rămâne în calendar până în 2024. În plus, circuitul va găzdui de anul viitor și o etapă din DTM.
Sambata, 01 Aprilie 2017 | Motorsport

Porsche regretă ieșirea Audi din Le Mans, dar confirmă discuțiile pentru revenirea Peugeot: "Am avut o întâlnire, a fost una pozitivă"

Sezonul 2017 din Mondialul de Anduranță, care va culmina în iunie cu Cursa de 24 de ore de la Le Mans, a rămas cu Porsche și Toyota în categoria-regină LMP1. Totuși, Porsche anunță startul discuțiilor cu Peugeot pentru revenirea francezilor în cursele de anduranță.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 22 August 2015 | Formula 1

Ecclestone: "Sunt şanse mari să renunţăm la cursa de la Monza"

Bernie Ecclestone susţine că există şanse mari ca circuitul de la Monza să fie exclus din calendarul Formulei 1 şi admite că Hockenheim este singura şansă de salvare a Marelui Premiu al Germaniei.
Miercuri, 29 Iulie 2015 | Formula 1

Cursa de la Monza, la un pas să fie salvată datorită unei scutiri de taxe de 10 milioane de euro

Viitorul Marelui Premiu al Italiei este asigurat în proporţie de 90% după ce organizatorii au primit o scutire de taxe în valoare de 10 de milioane de euro.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Formula 1

Marele Premiu al Italiei ar putea fi găzduit alternativ de Monza şi Imola

Bernie Ecclestone a dezvăluit că Monza şi Imola ar putea găzdui în sistem alternativ Marele Premiu al Italiei începând din sezonul 2017.
Marti, 16 Iunie 2015 | Formula 1

Imola negociază găzduirea Marelui Premiu al Italiei din 2017

Circuitul de la Imola a iniţiat negocieri pentru găzduirea Marelui Premiu al Italiei începând din sezonul 2017, ca soluţie de rezervă în cazul în care Monza va fi exclusă din calendar.
Marti, 19 Mai 2015 | Formula 1

Italia negociază prelungirea contractului pentru circuitul de la Monza

Oficialii Marelui Premiu al Italiei se vor întâlni la Monaco cu Bernie Ecclestone pentru a discuta prelungirea contractului pentru cursa de la Monza după ediţia de anul viitor.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Formula 1

Poveştile Formulei 1: Monza - istoria de aproape un secol a "Templului Vitezei"

Autodromo Nazionale Monza, gazda tradiţională a Marelui Premiu al Italiei şi circuitul unde se concurează în cea mai mare parte cu acceleraţia la podea, a suferit numeroase schimbări din motive de securitate pe parcursul celor aproape 100 de ani de existenţă.
Vineri, 08 August 2014 | Formula 1

Kvyat: "Piloţii de astăzi nu sunt bărbaţi adevăraţi? Nişte tâmpenii!"

Rusul de 20 de ani de la Toro Rosso consideră că Formula 1 se dezvoltă normal înspre un sport mai sigur, dar asta nu înseamnă că piloţii sunt mai puţin curajoşi decât în trecut.
Joi, 07 August 2014 | Formula 1

Unul dintre cele mai cunoscute viraje din Formula 1 a fost stricat: Parabolica de la Monza, asfaltată pe exterior

Motorsportul a pierdut în această săptămână unul dintre virajele care făceau diferenţa dintre piloţii adevăraţi şi cei de ocazie. Exteriorul lui Parabolica a fost asfaltat, iar multe voci şi-au exprimat deja opiniile negative cu privire la decizia administratorilor circuitului italian.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Red Bull, Fiat, Alonso, video, Massa, Raikkonen, antrenamente, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru