Monza

Vineri, 09 Septembrie 2011 | Formula 1

Monza, antrenamente 2: Vettel aduce Red Bull în frunte

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Monza, surpriza zilei fiind Michael Schumacher, care a ocupat locul trei.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | Formula 1

Monza, antrenamente 1: Hamilton şi Button în frunte

Lewis Hamilton şi Jenson Button au fost cei mai rapizi în prima sesiune de antrenamente din Italia, piloţii McLaren devansându-i pe rivalii de la Red Bull cu peste o secundă.
Joi, 08 Septembrie 2011 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei

Templul Vitezei de la Monza găzduieşte în acest weekend o cursă de Formula 1 care se anunţă foarte spectaculoasă datorită circuitului şi noutăţilor tehnice anunţate de FIA.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | F1 TOP

FEATURE: 50 de ani de la cel mai grav accident din istoria Formulei 1

Un campion mondial în devenire şi 15 spectatori au decedat în urma celui mai grav accident din istoria Formulei 1, petrecut în 10 septembrie 1961 pe legendarul circuit de la Monza.
Marti, 06 Septembrie 2011 | Formula 1

Pirelli limitează curbura pneurilor la Monza

Pirelli va recomanda reducerea curburii profilului pneului pentru Marele Premiu al Italiei cu scopul de a evita numeroasele controverse apărute la Spa-Francorchamps.
Marti, 06 Septembrie 2011 | Formula 1

Pirelli anticipează două-trei opriri la boxe la Monza

Pirelli consideră că piloţii vor efectua între două şi trei opriri la boxe în Marele Premiu al Italiei, diferenţa dintre cele două tipuri de pneuri fiind estimată la aproximativ o secundă.
Marti, 06 Septembrie 2011 | Formula 1

Red Bull lucrează la aerodinamica specifică pentru Monza

Christian Horner a dezvăluit că Adrian Newey "a muncit din greu" pentru a realiza un pachet aerodinamic competitiv pentru monopostul Red Bull în perspectiva cursei de la Monza.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | Formula 1

Rosberg, încrezător în progresele Mercedes GP

Nico Rosberg şi-a exprimat încrederea că Mercedes GP va face un nou pas înainte în cursa de la Monza, după progresele arătate la Spa-Francorchamps.
Vineri, 02 Septembrie 2011 | Formula 1

Button anticipează o cursă spectaculoasă la Monza

Jenson Button preconizează că Marele Premiu al Italiei va oferi un spectacol de gală datorită celor două zone în care se va putea depăşi cu ajutorul sistemului DRS.
Marti, 30 August 2011 | Formula 1

FIA confirmă cele două zone pentru DRS de la Monza

FIA a confirmat oficial că piloţii vor putea utiliza două zone de detecţie şi de activare pentru sistemul DRS în Marele Premiu al Italiei.
Duminica, 28 August 2011 | Formula 1

FIA pregăteşte două zone DRS pentru Monza

Piloţii vor utiliza două zone distincte de activare pentru sistemul DRS în cursa de la Monza de peste două săptămâni, potrivit unor informaţii neoficiale.
Luni, 07 Martie 2011 | Video

VIDEO: La bordul unui Gumpert Apollo pentru o tură la Monza

Doi italieni s-au distrat de minune cu singurul Gumpert Apollo din ţară în cadrul circuitului de la Monza. Potrivit cameramanului amator, modelul din imagini dezvoltă acum 800 CP şi îşi păstrează dreptul de a circula pe drumurile publice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Formula 1

Roma renunţă la organizarea unei curse de F1

Primarul Romei a anunţat că este pregătit să renunţe la găzduirea unei curse de Formula 1 în cazul în care Bernie Ecclestone nu va accepta desfăşurarea a două Mari Premii în Italia.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Formula 1

Ferrari explică secretele pitstop-ului lui Alonso de la Monza

Ferrari a detaliat modul în care mecanicii echipei au efectuat pitstop-ul lui Fernando Alonso la Monza, în urma căruia spaniolul a câştigat Marele Premiu al Italiei.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Formula 1

VIDEO: Yamamoto a accidentat un mecanic la boxe

Sakon Yamamoto a accident un mecanic al echipei Hispania când a plecat de la boxe după efectuarea schimbului de pneuri în Marele Premiu al Italiei.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Formula 1

Vettel, lovit de defecţiuni la frâne în cursa de la Monza

Sebastian Vettel a întâmpinat o problemă temporară la frânele monopostului Red Bull în timpul cursei de la Monza, şi nu la motor aşa cum a crezut iniţial pilotul german.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Formula 1

Hamilton: "Greşeala de la Monza mă poate costa titlul mondial"

Lewis Hamilton a admis că eroarea de pilotaj în urma căreia a abondonat în Marele Premiu al italiei l-ar putea costa titlul mondial.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Formula 1

Alonso: "Esenţial este să câştigăm puncte în toate cursele"

Fernando Alonso susţine că trebuie să câştige puncte importante în toate cele cinci curse care au mai rămas pentru a avea şanse la titlul mondial.
Duminica, 12 Septembrie 2010 | Formula 1

Alonso a câştigat Marele Premiu al Italiei!

Fernando Alonso a revenit în lupta pentru titlu după ce a câştigat cursa de la Monza şi a urcat pe prima treaptă a podiumului alături de Jenson Button şi Felipe Massa.
Duminica, 12 Septembrie 2010 | Formula 1

Hamilton: "Decizia de a renunţa la F-duct a fost greşită"

Lewis Hamilton a recunoscut că a greşit să concureze în calificări fără sistemul F-duct, după ce a stabilit doar al cincilea timp al sesiunii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Red Bull, Fiat, Alonso, video, Massa, Raikkonen, antrenamente, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru