FIA pregăteşte două zone DRS pentru Monza

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 28.08.2011
Piloţii vor utiliza două zone distincte de activare pentru sistemul DRS în cursa de la Monza de peste două săptămâni, potrivit unor informaţii neoficiale.

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) pregăteşte o noutate în privinţa regulamentului pentru sistemul Drag Reduction System (DRS) cu ocazia Marelui Premiu al Italiei.

Potrivit jurnalistului britanic Adam Cooper, vor exista două zone de activare pentru aripa spate ajustabilă, dar şi două zone de detecţie pentru diferenţa maximă de o secundă dintre doi piloţi. Prima zonă de activare va fi pe linia dreaptă de start-sosire, în timp ce a doua va fi poziţionată între virajele Lesmo 2 şi Ascari.

Piloţii s-au mai întâlnit cu două zone de activare pentru sistemul DRS în Marele Premiu al Canadei, însă acestea erau în succesiune şi utilizau o singură zonă de detecţie. În cazul în care informaţiile vor fi confirmate de FIA, va fi pentru prima oară în acest sezon când regulamentul DRS va include atât două zone de activare, cât şi două zone de detecţie.

Via | Adam Cooper

Taguri: FIA, Monza, regulament

Comentarii (1)

  • Andrei
    Poza
    Iar poza este din Monte Carlo... care-i legatura?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru