Rosberg, încrezător în progresele Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.09.2011
Nico Rosberg şi-a exprimat încrederea că Mercedes GP va face un nou pas înainte în cursa de la Monza, după progresele arătate la Spa-Francorchamps.

Mercedes GP se pregăteşte pentru Marele Premiu al Italiei după ce în weekendul precedent a obţinut cel mai bun rezultat din acest sezon, Michael Schumacher şi Nico Rosberg terminând pe locurile cinci şi, respectiv, şase.

Performanţa îi dă încredere lui Rosberg că Mercedes GP va continua să facă progrese, în special datorită similarităţilor dintre circuitele de la Spa-Francorchamps şi Monza.

"În ultima cursă de la Spa am înţeles că monopostul nostru poate fi competitiv pe circuitele de mare viteză şi cu siguranţă am făcut un pas înainte acolo. Sunt încrezător că putem face din nou asta în weekendul următor. În această săptămână am vizitat fabrica şi sunt foarte mulţumit de cum decurg lucrurile acolo", a precizat germanul.

La fel de optimist este şi coechipierul său, care speră ca trendul pozitiv arătat în ultimele curse să continue până la finalul acestui sezon. "Am obţinut un rezultat bun pentru echipă în weekendul trecut la Spa şi mi-au plăcut luptele pentru depăşiri şi provocarea de a recupera atât de multe poziţii pe parcursul cursei.

Asta ne oferă un spor înainte de ultima parte a sezonului şi vom continua să forţăm pentru a obţine cele mai bune rezultate", a precizat Schumacher.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru