Presa germană: Opel ar putea relansa modelul Monza sub forma unui crossover electric în 2024

de Paul Cosma
Sambata, 07.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel vrea să readucă la viață modelul Monza sub forma unui crossover electric, ce ar urma să fie lansat în 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Germania.

Denumirea “Monza” ar putea să revină în portofoliul celor de la Opel, după ce a mai fost folosită în anii ’80 pentru un coupe fastback.

Presa din Germania susține că Opel Monza va fi readus la viață sub forma unui crossover electric, a cărui lansare este așteptată în 2024. Noul model ar urma să fie construit pe platforma eVMP a grupului PSA.

Potrivit informațiilor neoficiale, viitorul vehicul ar putea să beneficieze de o baterie cu o capacitate de până la 100 kWh și autonomie cuprinsă între 400 și 600 de kilometri.

În 2013, Opel a prezentat conceptul Monza la Salonul Auto de la Frankfurt, spunând că reprezintă viitorul limbaj de design al companiei şi o evoluţie a filozofiei folosite până atunci de marca germană. 

Via Electrive

Comentarii (1)

  • netam-nissan
    grad de rudenie zero, ca la ford puma din 97 cu asta de acuma.
    ba mai zero barat ca monza era cu 6 cilindri benzina, NEcrossover si avea electrice doar farurile + bujiile.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru