Viitorul monopost Audi-Sauber: primul design va fi prezentat în aprilie

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În intervalul 18 - 27 aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, va fi prezentat conceptul de design al viitorului monopost de Formula 1 Audi - Sauber.

În vara anului trecut, germanii de la Audi au încheiat un parteneriat cu Sauber pentru a intra în Formula 1 din 2026. De atunci, constructorul din Ingolstadt a făcut mai multe demersuri pentru a-și concretiza poziția.

Acum, un purtător de cuvânt Audi a dezvăluit că în intervalul 18 - aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, vom face cunoștință cu conceptul de design al viitorului monopost de Formula 1.

Potrivit aceleiași surse, țara asiatică nu a fost aleasă întâmplător, având în vedere că este cea mai mare piață de desfacere pentru Audi.

Viitorul monopost Audi - Sauber va utiliza motoare dezvoltate de Audi la Neuburg an der Donau. Aici, marca din Ingolstadt a dezvoltat un centru special unde vor fi asamblate componentele pentru F1.

Peste doi ani vor avea loc primele teste cu noul monopost Audi - Sauber.

via Motor1

Comentarii (7)

  • Cea mai urata masina ...
    0 1
  • Stai calm că nu au apărut standardele mașinii din 2026. Ceva principii ale motorului s-au enunțat, dar nimic precis. „Mai e mult până departe”. Fantezie, marketing și antrenament pentru ingineri în opinia mea. Sper ca @agramat să vină cu opinii nu „atac la persoană”. Suntem la comentarii!
    9 0
  • bobita
    Şefii de la FIA şi de la echipe au convenit că o nouă abordare a curselor de sprint ( 6 în acest an) ar putea contribui la creşterea spectacolului din marele circ. Concret, vinerea să aibă loc o sesiune de antrenamente libere şi calificările pt stabilirea grilei de start a cursei de duminică, sâmbăta calificări pt cursa de sprint, tot în formatul Q1, Q2 şi Q3, dar cu durată mai mică decât la calificările clasice (12, 10, 8 minute) şi cursa de sprint, în care punctează primii 8 clasaţi. Se prea poate ca acest format să se aplice chiar de la Azerbaidjan.
    4 0
  • Marius
    Sainz zice ca Red Bull e superioara la toate capitolele. Are el fata de semitampit, doar asa pot sa îmi explic faptul ca a uitat de Mercedes și de Aston Martin.
    4 6
  • bobita
    https://racinglife.ro/2023/04/10/ce-este-in-spatele-nivelului-incredibil-al-red-bull-rb19/, pt cei interesaţi.
    Să aveţi parte de sărbători pascale cu sănătate, bucurii şi pace în suflet
    8 0
  • Marius
    @bobita. Multumim la fel!!!
    4 0
  • Marius
    @bobita Mulțumim la fel!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru