Villeneuve, deranjat de dezvăluirile privind revenirea în F1

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.08.2010
Jacques Villeneuve a admis că este nemulţumit de informaţiile din presă referitoare la planurile sale privind revenirea în Formula 1.

Fostul campion mondial Jacques Villeneuve a confirmat recent că a iniţiat un parteneriat cu echipa Durango pentru a reveni în Formula 1 în 2011 ca şi constructor, la scurt timp după apariţia în presa internaţională a unor informaţii în acest sens.

Canadianul crede că publicitatea excesivă de care se bucură în prezent este dăunătoare pentru planurile sale, mai ales ca celelalte pretendente la ultimul loc pe grila de start au abordat situaţia cu precauţie.

"Nu am nicio idee împotriva cui luptăm. Totul a fost ţinut sub tăcere şi eram mulţumiţi de asta. Dar cineva care nici măcar nu face parte din proiect a decis să vorbească şi asta este destul de deranjant. Nu pot spune nimic, pentru că nu avem încă toate datele", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.

Pe de altă parte, Villeneuve a admis că FIA este mult mai reticentă să primească o nouă echipă în competiţie după ce USF1 a eşuat în tentativa de a debuta în Formula 1 în acest sezon, în urma unor grave probleme financiare.

"Este mai greu să fii acceptat în acest an pentru că FIA nu vrea ca acel fiasco din 2009 să se repete.

Muncim din greu fără să ştim ce se va întâmpla. Este posibil ca proiectul nostru să fie cel mai bun, dar este posibil şi că acesta să fie respins", a mai precizat el.

Se vehiculează că, alături de Durango, Epsilon Euskadi şi Stefan GP sunt singurele echipe care au şanse reale de a fi acceptate pe grila de start în sezonul viitor. O decizie din partea FIA pe marginea acestui subiect este aşteptată în cursul lunii august.

Via | GMM

Comentarii (2)

  • :(
    Mie mi se pare o tampenie sa nu vrei sa ti se faca publicitate gratis, dar in fine, poate nu inteleg eu toata ecuatia din joc. Oricum, avand in vedere cate bas.ni are in cap Villeneuve, parca il vaz ca se va lupta cu Hispania, for that special place.
    4 0
  • Schumy fan 4 ever
    de acord Dan. Dar asta numai daca il vor accepta pe grila si daca va putea pleca de pe loc. Ideea asta cu a 13-a echipa mi se pare o idiotenie. Toyota s-a chinuit 7ani cu un buget foarte mare si nu a reusit nimic. Banii aduc performanta, inovatii, sponsori, piloti. cei care se amagesc cu faptul ca sunt ei superdestepti si nu au nevoie de bani pentru a reusi in F1, parerea mea (de fan F1 nicidecum un expert) este ca se insala si vor avea de pierdut. F1 NU este pentru cei saraci.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru