Vişoiu a terminat pe 10 a doua cursă de GP3 de la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 26.05.2012
Robert Vişoiu a ocupat locul 10 în ultima cursă de GP3 de la Monaco după ce a câştigat patru poziţii la start.

Pilotul român Robert Vişoiu a repetat performanţa obţinută sâmbătă şi în cea de-a doua cursă de GP3 de pe circuitul de la Monaco.

Plecat de pe poziţia a 14-a a grilei de start, piteşteanul în vârstă de 16 ani a câştigat patru poziţii în primul tur după ce i-a depăşit pe Sakurai şi Powell, în timp ce Brundel şi Buller nu au luat startul.

Ulterior, Vişoiu s-a menţinut pe poziţia a 10-a pe tot parcursul cursei, care a fost întreruptă în turul 13 cu cinci tururi înainte de final în urma unui accident suferit de Conor Daly.

Pilotul american s-a acroşat cu Dimitry Suranovich înainte de intrarea în şicană şi a fost propulsat în aer, însă a scăpat nevătămat.

După mai multe tururi în care piloţii au rulat în spatele Safety Car-ului, comisarii au decis să arate steagurile roşii şi să întrerupă astfel cursa. Înregistrarea cursei poate fi urmărită pe postul de televiziune DigiSport 3 cu începere de la ora 20:30.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru