Vişoiu, locul 18 în calificările de GP3 de la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.05.2012
Robert Vişoiu va pleca de pe locul 18 în prima cursă de GP3 de la Monaco, care va avea loc vineri cu începere de la ora 13:30.

Pilotul român Robert Vişoiu participă la finalul acestei săptămâni la etapa de GP3 de pe circuitul de la Monaco.

Piteşteanul în vârstă de 16 ani nu a reuşit însă să impresioneze în sesiunea de calificări şi va pleca doar de pe locul al 18-lea al grilei de start.

Rezultatul a fost obţinut la finalul unei sesiuni desfăşurată după un format mai puţin obişnuit din cauza pitlane-ului redus în dimensiuni şi a lungimii scurte a circuitului.

Astfel, cei 26 de piloţi au fost împărţiţi în două grupe distincte, iar grila de start a fost stabilită în funcţie de locurile similare ocupate de piloţi. Astfel, pole position-ul a fost câştigat de pilotul cel mai rapid dintre cei care au câştigat cele două grupe, locul trei a fost ocupat de cel mai rapid dintre cei care au ocupat locul doi în cele două grupe şi aşa mai departe.

Vişoiu a terminat pe locul 9 în prima grupă de piloţi şi va pleca de pe locul 18 ca urmare a faptului că Dmitry Suranovich, pilotul care a terminat pe locul nouă în a doua grupă, a fost mai rapid.

În unica sesiune de antrenamente libere de joi, Visoiu a parcurs 22 de tururi şi a ocupat locul 15 în clasamentul general după ce a fost cronometrat cu 1:30.581.

Prima cursă de GP3 de la Monaco va avea loc la ora 13:30 şi va fi transmisă în direct pe postul de televiziune DigiSport 1.

Comentarii (1)

  • no-name
    VS
    Foarte slab rezulatu, are de invatat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru