Webber a primit garanţii că este egalul lui Vettel la Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.07.2011
Mark Webber susţine că a primit garanţii din partea celor de la Red Bull că beneficiază de exact acelaşi tratament în cadrul echipei ca şi coechipierul său Sebastian Vettel.

Finalul cursei de la Silverstone din urmă cu două săptămâni a reaprins discuţiile privind ordinele de echipă de la Red Bull, după ce Mark Webber a primit interdicţie de a-l ataca pe coechipierul său Sebastian Vettel.

Cu toate acestea, pilotul australian susţine că o simplă conversaţie cu şeful Christian Horner l-a convins că se bucură de un tratament egal din partea echipei.

"Am vorbit despre asta şi mi-a garantat că ar fi fost aceeaşi situaţie dacă Vettel s-ar fi apropiat de mine, ar fi oprit cursa (n.r - de urmărire). Discuţia s-a terminat destul de repede. Nu se întâmplă atât de des să te apropii în ultimele tururi şi asta a fost ciudat, dar încă suntem liberi să concurăm în cea mai mare parte a timpului. A fost ciudat şi astfel de lucruri nu se întâmplă atât de des în acea perioadă a cursei, iar până atunci vom concura", a declarat el reporterilor prezenţi în paddock-ul circuitului de la Nurburgring.

Între timp, aflat în sala de conferinţe de presă de pe circuit, Vettel a admis că nu ştie cum ar reacţiona dacă va fi într-o situaţie similară cu cea a lui Webber.

"Depinde de situaţie.

Pe de o parte vrei să concurezi pentru tine, iar pe de altă parte faci tot ce este mai bun pentru echipă. Sincer să fiu, nu cred că avem de ce să discutăm din nou despre asta. Evident, duminică ar trebui în primul rând să parcugem multe tururi bune pentru a fi în măsură să luptăm unul impotirva celuilalt pentru victorie şi cred că acest stadiu este destul de departe, aşa că prefer să încep antrenamentele de vineri şi să continui de acolo", a explicat campionul mondial.

Via | ESPNF1

Comentarii (3)

  • VETTEL
    VETTEL CEL MAI BUN DUMINICA CASTIGA.
    5 4
  • red bull
    ...nu stiu de ce, dar ma abtin in a face un comentariu...
    1 3
  • adidor
    webber
    ... si marmota impacheta ciocolata ...
    Webber nici el nu crede ce spune dar ... ce sa faca ???
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru