Webber a semnat noul contract cu Red Bull în iulie

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 28.08.2011
Mark Webber a dezvăluit că a semnat noul contract cu Red Bull pentru sezonul 2012 în 31 iulie, deşi înţelegerea a fost confirmată abia sâmbătă.

Red Bull Racing a anunţat sâmbătă că Mark Webber va rămâne la echipă şi în sezonul 2012 după ce a semnat prelungirea contractului scadent la finalul acestui an, punând capăt speculaţiilor privind o potenţială retragere sau plecare la altă echipă.

Cu toate acestea, australianul a dezvăluit că şi-a pus semnătura pe contract în ziua cursei din Marele Premiu al Ungariei, desfăşurată în 31 iulie înainte de vacanţa de vară. Întrebat cine a insistat ca noul contract să fie valabil un singur sezon, el a replicat:

"De fapt, am semnat nu cu mult timp în urmă, cred că s-a întâmplat în ziua de duminică a ultimei curse. Cred că puţin din amândouă. Prelungirile de contract pe un an nu sunt rele pentru mine şi cred că se potrivesc bine şi echipei. Aşa că a fost 50-50".

Dezvăluirea lui vine în contextul în care pilotul afirmase vineri că prelungirea contractului nu mai reprezintă o simplă formalitate, dar că este foarte posibil să continue la echipă.

Cel mai probabil, anunţul oficial a fost amânat până sâmbătă pentru a coincide cu ziua de naştere a pilotului australian, care a împlinit 35 de ani.

Via | FIA

Comentarii (3)

  • stie cineva unde se poate vedea cursa online si live? Si free daca se poate :)
    Multumesc!
    0 0
  • @Ilie
    livescorehunter
    0 0
  • cursa inline
    http://www.vipbox.tv/sports/motorsports.html
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru