Webber: "Am primit oferte incredibile din partea echipelor rivale"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Mark Webber a dezvăluit că a fost contactat de numeroase echipe înainte de a-şi prelungi contractul cu Red Bull Racing pentru sezonul 2012.

Red Bull Racing i-a prelungit contractul lui Mark Webber pentru sezonul 2012 în vara acestui an, la capătul a numeroase speculaţii privind viitorului australianului în Formula 1.

Chiar dacă opţiunile sale de a continua în Formula 1 erau deja limitate de numărul scăzut de locuri disponibile, Webber susţine că a fost contactat de numeroase echipe pentru a discuta despre eventuale contracte cu puţin timp înainte de a pune semnătura pe nouă înţelegere cu campioana mondială.

"Ceea ce a fost incredibil în acest an a fost cantitatea de răspunsuri pe care le-am avut de la celelalte echipe când eram pe cale să semnez cu Red Bull. Erau foarte, foarte interesaţi să poarte o discuţie cu mine, ceea ce a reprezentat o reamintire că lucrurile au decurs destul de bine", a declarat el pentru publicaţia australiană Daily Telegraph.

Noul contract al lui Webber expiră la finalul sezonului 2012, când există numeroase speculaţii că australianul intenţionează să se retragă din sporturile cu motor.

Totuşi, el insistă că nimic nu este încă decis şi că ar putea rămâne în Marele Circ fie la Red Bull, fie la o altă echipă.

"Voi concura din nou anul viitor, dar pentru a spune unde voi fi în 2013 şi 2014 trebuie să mai aşteptăm şase luni pentru a vedea cum decurg lucrurile", a mai precizat el.

Via | GMM

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (2)

  • webber
    ....si rau a facut ca a ramas, iar il va umili vettel........................................................
    4 4
  • mobius
    umilinta
    Sunt de acord, a fost umilit si va fi in continuare la Red Bull. La Ferrari, pentru ca a fost asa de mult discutata, ordinele de echipa (pe care eu le consider normale), au fost date abea dupa ce unul dintre piloti (in favoarea acestuia), s-a detasat hotarator fata de celalalt. Eu mai cred ca va veni o vreme cand se va sti cu siguranta (webber ne-o va spune, ce s-a intamplat efectiv), la RBR, in aceste doua campionate disputate pana acum.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru