Webber: "Button nu poate rata titlul pe mana lui"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.07.2009
Mark Webber considera ca Jenson Button nu poate rata castigarea titlului mondial decat daca va avea probleme cu monopostul Brawn GP.

Jenson Button a dominat autoritar acest sezon competitional, obtinand 6 victorii in primele 8 curse ale anului.

Chiar daca Sebastian Vettel a reusit sa intrerupta sporadic seria de victorii a englezului, Mark Webber crede ca Button nu poate rata titlul decat daca monopostul Brawn GP va intampina defectiuni tehnice.

"Lupta pentru titlul pilotilor este mult mai dificila pentru noi, pentru ca nu il vad pe Button pierzand titlul la modul in care piloteaza. A fost impresionant de constant pe parcursul sezonului si nu comite greseli. Button are un avans de 23 de puncte in campionat, astfel ca isi permite sa nu castige puncte in cateva curse si sa ramana in frunte. daca pierde titlul, o va face din cauza unor probleme ale echipei, si nu din cauza lui", a declarat australianul.

Pe de alta parte, Webber considera ca Red Bull Racing are sanse sa obtina prima pozitie in clasamentul constructorilor, chiar daca Brawn GP are un avans de 30 de puncte. "Brawn pot fi ajunsi. Se poate face asta, chiar daca au un avans de 30 de puncte.

Ne asteptam ca monopostul nostru sa nu fie lent pe niciunul dintre circuitele care au mai ramas, iar Red Bull trece prin momente foarte bune", a adaugat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru