Webber dezvăluie că a primit oferte pentru 2013

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.06.2012
Mark Webber a anunţat că a primit mai multe oferte pentru sezonul 2013 după victoria obţinută la Monaco, însă insistă că este fericit la Red Bull Racing.

Contractul lui Mark Webber cu Red Bull Racing expiră la sfârşitul sezonului 2012, iar australianul este văzut drept unul dintre favoriţi să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari în 2013 pe baza unui angajament pe un singur an.

Acesta a admis că, după victoria obţinută la Monte Carlo, a primit mai multe oferte pentru anul viitor, însă a refuzat să dezvăluie numele echipelor interesate de serviciile sale.

"Anul trecut a fost un sezon lung. Dar anul acesta este foarte asemănător cu 2010 pentru mine. Am început bine şi am luptat pentru titlul mondial până la sfârşit. Trăim într-o industrie bazată pe rezultate, iar acest sezon decurge bine pentru mine. Este interesant să văd că alte echipe sunt interesate de serviciile mele, dar sunt foarte fericit la Red Bull şi am făcut multe lucruri împreună. Pentru moment sunt doar zvonuri, dar asta mă face să mă simt puţin mai confortabil. Faptul că am rezultate bune fac celelalte echipe să realizeze că mă descurc peste medie", a precizat el.

Pe de altă parte, Webber a criticat dur speculaţiile potrivit cărora monopostul Red Bull Racing a fost neregulamentar în Marele Premiu al statului Monaco din cauza utilizării unei podele care a inclus câteva "găuri" în partea frontasla a pneurilor spate.

FIA a informat recent echipa că trebuie să renunţe la acele "găuri" pentru ca monopostul să fie regulamentar.

"Din punct de vedere al pilotajului suntem foarte optimişti că schimbarea nu va face nicio diferenţă. Nu ne veţi crede, dar aveam oricum câteva schimbări pentru Valencia (n.r - urmatoparea cursă după Canada) care nu includeau nicio gaură, indiferent de regulament. În privinţa faptului că am câştigat curse cu un monopost ilegal, nu voi vorbi despre faptul că monopostul este ilegal. Sincer să fiu, mă enervează."

"Monopostul a trecut toate regulamentele tehnice după cursă. Nicio echipă care a fost împotriva noastră nu a făcut niciun protest după Monaco, monopostul a trecut testele după Bahrain şi după Monaco, iar acum există o clarificare, iar regulamentul este diferit. Am avut un monopost care a fost legal la începutul sezonului", a explicat el.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru