Webber îi invită pe rivali să-l învingă pe Vettel

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 09.05.2011
Mark Webber consideră că este responsabilitatea rivalilor să pună în pericol supremaţia lui Sebastian Vettel în Formula 1.

Sebastian Vettel domină cu autoritate începutul de sezon, iar meritele sunt atribuite atât pilotului, cât mai ales monopostului Red Bull Racing.

Coechipierul său Mark Webber consideră însă că este responsabilitatea rivalilor săi de a opri supremaţia campionului mondial printr-o serie de rezultate foarte bună care să echilibreze lupta pentru titlul mondial.

"Vettel este în cea mai bună formă. A fost un start grozav de sezon şi este aproape de maxim. Nu este ideal pentru restul dintre ei, dar depinde numai de noi să punem capăt (n.r - dominaţiei) mai devreme sau mai târziu. Oricine are slăbiciuni şi depinde de noi să le aflăm. Vettel a avut un start bun, iar echipa a făcut o treabă foarte bună", a declarat australianul.

În condiţiile în care victoria lui Vettel nu a putut fi pusă la îndoială în niciun moment, Webber consideră că locul doi obţinut în Marele Premiu al Turciei este cel mai bun rezultat posibil.

"De fapt, am obţinut maximum. Ar fi fost dificil să-l înving pe Vettel.

Ar fi fost mai uşor dacă aş fi fost în faţa lui Nico Rosberg (n.r - pilotul Mercedes GP l-a depăşit la start). Rosberg şi-a făcut cursa lui, ceea ce este perfect corect. Iniţial, aş fi putut face o mutare mai curată, dar până la urmă cred că rezultatul este unul meritat", a mai precizat el.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • webber
    are si nu prea dreptate, are un parcurs in crestere de la cursa la cursa si e bine ca se apropie macar cate putin de vettel dar trebuie sa fie mai agresiv, am vazut pe RTL cele doua tururi de calificari ale lui si ale lui vettel si chiar daca stilul este mai curat, agresivitatea si vointa face diferenta, cred ca o sa ramana la RBR si la anul, in rest numai bine
    9 2
  • Dar invinge-l tu Webber, ca ai cea mai buna masina. Adevarul este ca acum Vettel e cel mai bun, nimeni nu il poate atinge, Alonso, Hamilton etc. nu mai au nicio sansa. Asteptati si veti vedea. Vettel nu mai greseste ca anul trecut, deci istoria este departe de a se repeta cu patru piloti cu sanse in ultima cursa.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru