Webber îl atacă pe Marko: "Are propria lui agendă la Red Bull"

de Daniel Popescu
Marti, 29.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber afirmă că nu a fost niciodată în graţiile lui Helmut Marko, după ce a fost acuzat de austriac că nu este capabil să lupte pentru titlul mondial.

Helmut Marko, consultantul Red Bull şi mâna dreaptă a proprietarului Dietrich Mateschitz, l-a criticat recent pe Mark Webber, despre care a afirmat că nu este capabil să lupte pentru titlul mondial din cauza faptului că nu face faţă presiunii.

Într-un interviu acordat site-ului personal, pilotul echipei Red Bull afirmă că Marko are propria sa agendă la Red Bull şi că nu s-a înţeles niciodată cu apropiatul lui Mateschitz.

"Uitaţi cum stă treaba, la acest nivel fiecare are propria sa agendă şi este evident de mult timp că eu nu am făcut niciodată parte din planurile lui Marko", a declarat el.

Urmareste Automarket
Webber a dezvăluit că în luna decembrie a suferit o ultimă operaţie la piciorul drept pentru a-i fi îndepărtată tijă de titan de 40 cm pe care a utilizat-o după accidentul suferit în Tasmania în 2008.

"Operaţia a decurs foarte bine şi recuperarea a fost excepţională.

Am stat departe de programul normal de antrenament timp de câteva săptămâni, dar am fost capabil să revin în prima săptămână a lunii ianuarie şi acum am revenit la normal. Nu ştiam exact la ce să mă aştept la retragerea tijei, dar mă bucur că unele dureri pe care le mai aveam în antrenamentele din ultimii trei ani par să fie de domeniul trecutului", a adăugat el.

Via Mark Webber

Comentarii (3)

  • La cata modestie "se vede" pe fata lui as zice ca e doar o contrazicere cu rol de masca, nicidecum un atac asupra lui Helmut Marko. Atacul ar fi sunat intr-un mod cu totul si cu totul alt fel si ar fi demonstrat mai mult individualism si vointa sa de a lupta intr-un campionat.
    2 9
  • *altfel-scuze; asta ca sa nu spuna"nu spun cine" ca sunt analfabet ;))
    1 9
  • solstheim
    si ce daca?
    si Alonso e incapabil,si a iesit de 2ori campion!
    8 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru