Webber insistă că va lupta pentru titlu în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 06.10.2011
Mark Webber susţine că nu a afirmat niciodată ca în 2010 a avut ultima şansă la titlu şi speră să cucerească trofeul suprem anul viitor.

Mark Webber a declarat în această săptămână pentru Yahoo! Singapore că 2010 a reprezentat ultima sa oprtunitate să cucerească titlul mondial.

Prezent în paddock-ul de la Suzuka, pilotul echipei Red Bull Racing susţine că declaraţiile sale au fost interpretate greşit şi afirmă că va lupta pentru titlul mondial în sezonul următor.

"Nu am spus că în mod cert - 100% garantat - 2010 a fost ultima mea şansă. În acest an monopostul a fost foarte diferit, iar Sebastian Vettel a făcut o treabă fenomenală. Anul viitor urmează câteva schimbări, nimic major, însă sunt câteva schmbari şi trebuie să-l abordez cu optimism. Nu va fi frumos pentru noi toţi dacă lucrurile se întâmplă ca în acest an, dar trebuie să fim optimişti. Asta este tot pentru obiectivele noastre", a declarat australianul.

Deşi cei mai mulţi fani văd rezultatele sale din 2011 ca pe un regres, Webber consideră că a pilotat în modul său obişnuit şi că de fapt anul trecut a fost una foarte bun.

"Anul trecut a fost excepţional.

Nu în fiecare an te lupţi pentru titlu. În acest moment totul a revenit la normal, dar vreau să fiu din nou anormal în viitor. Este un sentiment grozav să câştigi, dar evident există un tip care a făcut prea multe în acest an, ceea ce nu a fost grozav pentru toţi", a adăugat el.

Via | ESPNF1

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (3)

  • Webber
    Am inceput sa-mi schimb total impresia despre omul asta...pacat de el! Nu a spus "că în mod cert - 100% garantat " 2010 a fost ultima lui şansa, a spus "Cu siguranţă...". Zice ca anul trecut a fost anormal si anul asta "a revenit la normal"...Bai omule,atat de mult te-au instigat aia sa te "apleci" in fata lui Vettel incat te-ai imbolnavit: nu mai vezi sau nu te mai intereseaza ce scoti si ce bagi pe gura.
    6 6
  • mm
    mavrick .. take some pills , or go to a doctor !!
    6 5
  • Daniel Popescu
    Daniel, poti sa-mi spui si mie de ce mi-ai sters ultimul mesaj? :D Te rog mult!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru