Webber îşi va prelungi contractul cu Red Bull în august

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.08.2011
Mark Webber îşi va prelungi contractul cu Red Bull Racing pentru sezonul 2012 până la sfârşitul lunii august, potrivit declaraţiilor lui Christian Horner.

Speculaţiile din presa internaţională potrivit cărora Red Bull urma să confirme la Hungaroring că Mark Webber va rămâne la echipa anul viitor nu s-au adeverit, însă şansele ca cele două părţi să continue colaborarea sunt la fel de mari.

Şeful Christian Horner nu vede niciun motiv pentru care australianul să nu-şi prelungească înţelegerea şi a minimalizat speculaţiile potrivit cărora 2012 va fi ultimul său sezon în Formula 1.

"Vorbim cu Webber despre anul viitor şi mă aştept să fie aici anul viitor. Este un membru popular al echipei şi ar mai putea avea încă doi, trei sau patru ani (n.r - în Formula 1). Asta depinde de el. Este competitiv şi dornic de rezultate", a declarat britanicul în vârstă de 37 de ani.

Webber va efectua în această săptămână o vizită la sediul Red Bull de la Salzburg, acolo unde vor avea loc şi negocierile pentru 2012, însă Horner crede că noul contract va fi semnat doar peste două sau trei săptămâni.

"Întotdeauna am stabilit că vom discuta la finalul verii, iar acum intrăm în luna august.

Eu şi Webber avem o relaţie foarte bună, iar el este o persoană directă. Ambele părţi doresc să continue, aşa că în următoarele săptămâni vor profita de oportunitate pentru a discuta despre anul viitor pe timpul pauzei din campionat", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • radasorin
    weber
    A fost limpede la Hungaroring, Weber a fost mult mai rapid decat Vetel, daca nu gresea cu intermediarele...
    4 2
  • strategie
    strategia a fost facuta de tbr , nu de echipa lui webber, i s-a comunicat ca daca vrea sa mai ramana nu trebuie sa-l depaseasca pe vettel(adi) copilul minune, si cum e nu a ascultat l-au aranjat la boxe cu intermendiarele, si uite asa a pierdut 18 sec, c-am asta e fost, nu sunt un fan webber dar unul de la rbr mananca prea mult ....., in rest numai bine
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru