Webber: "McLaren este favorită la Silverstone"

de Daniel Popescu
Vineri, 06.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber consideră că McLaren este favorită la victorie în cursa de la Silverstone, în ciuda performanţelor Red Bull de la Valencia.

Esential 39 de puncte este diferenta dintre Red Bull si McLaren, ocupantele primelor doua locuri din clasamentul constructorilor
Presa internaţională anticipează că Red Bull Racing este principala favorită la victorie în Marele Premiu al Marii Britanii, opinie justificată de prestaţia lui Sebastian Vettel din cursa precedentă de la Valencia. Pe circuitul stradal din portul la Marea mediterană, dublul campion mondial a dominat calificările şi prima parte a cursei, ratând victoria din cauza unei defecţiuni tehnice.

În schimb, Mark Webber este tentat să mizeze pe o victorie a rivalilor de la McLaren, justificarea sa fiind aceea că britanicii au avut performanţe superioare la Barcelona, un circuit asemănător cu cel de la Silverstone.

"Lewis Hamilton a fost rapid la Barcelona, dar a fost penalizat şi a trebuit să plece din spatele grilei. Probabil că McLaren sunt favoriţi aici după ceea ce am văzut la Barcelona, dar este foarte greu de prezis care va fi forma", a precizat australianul pentru publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
În plus, Webber a minimalizat performanţele obţinute de Red Bull în Marele Premiu al Europei, chiar dacă admite că echipa a înregistrat progrese vizibile.

"Cu siguranţă nu am avut un monopost mai lent la Valencia.

A fost un pas în direcţia potrivită, dar nu ne păcălim singuri că ne vom rupe de restul plutonului, nu cred că va fi cazul. Dar a fost un weekend bun în multe situaţii din punct de vedere al dezvoltării monopostului", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru