Webber: "Negocierile cu Red Bull pentru 2012 decurg bine"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 14.07.2011
Mark Webber a dezvăluit că negocierile cu Red Bull pentru prelungirea contractului decurg bine după ce a discutat cu Christian Horner despre ordinele de echipă de la Silverstone.

Conflictul deschis dintre Red Bull Racing şi Mark Webber pe tema ordinelor de echipă din finalul Marelui Premiu al Marii Britanii nu a avut niciun efect negativ asupra negocierilor privind prelungirea contractului dintre cele două părţi pentru 2012.

La mai puţin de 24 de ore după ce patronul Dietrich Mateschitz şi-a exprimat convingerea că australianul va rămâne la echipă, Webber a dezvăluit că negocierile cu Red Bull decurg într-un mod pozitiv.

"Discut cu echipa dacă voi continua cu Red Bull în 2012 şi lucrurile merg bine. Ce s-a întâmplat duminică nu mi-a întors lumea cu susul în jos", a declarat el pentru postul britanic de televiziune BBC.

Cel mai probabil, Webber va semna prelungirea contractului în pauză de vară din luna august, mai ales că acesta se va deplasa la Salzburg, sediul central al companiei Red Bull, imediat după Marele Premiu al Ungariei din 31 iulie. Până atunci, australianul a avut o discuţie privată cu şeful Christian Horner pe tema celor întâmplate la Silverstone şi a sugerat că situaţia a fost clarificată după ce ambele părţi şi-au exprimat punctul de vedere.

"Eu şi Horner am avut o discuţie despre această situaţie după cursă.

Amândoi ne-am explicat punctul de vedere şi cred că am văzut situaţia din ambele perspective. Evident, a fost o situaţie dificilă, însă încă mă simt confortabil cu ceea ce am făcut. Într-o astfel de situaţie eşti lovit de emoţii conflictuale. Vrei să-ţi îmbunătăţeşti poziţia indiferent cine este în faţa ta şi mai ales când este vorba despre cineva de nivelul lui Vettel, pentru că trebuie să munceşti din greu pentru a-l ajunge", a mai precizat el.

Chiar dacă Horner l-a criticat vehement pe Webber pentru nerespectarea ordinelor de echipă, Mateschitz şi-a exprimat aprecierea pentru atitudinea de luptător a pilotului.

Via | BBC Sport

Comentarii (1)

  • daca ramane...
    ...in mod sigur va fi pilot nr.2.de fapt,nu stiu de ce, dar am vaga impresie ca si anul acesta i s-a pus in vedere clar ca va fi nr.2 inca de la semnarea contractului pentru 2011.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru