Webber: "Nu am semnat niciun precontract cu Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.05.2012
Mark Webber a negat speculaţiile din presa internaţională potrivit cărora ar fi semnat un precontract cu Scuderia Ferrari pentru 2013.

Australianul a infirmat însă imediat speculaţiile şi susţine că nu se gândeşte încă la echipa pentru care va concura anul viitor.

Pe de altă parte, el afirmă că nu este surprins de ultimele zvonuri de presă, mai ales după ce Sergio Perez a fost creditat cu mari şanse să ajungă la Ferrari după ce a terminat pe locul doi în Malaysia.

"Săptămâna trecută, Sergio Perez a fost favorit să piloteze pentru Ferrari, acum sunt eu. Mă concentrez pe acest sezon şi fac tot ce pot pentru mine însumi şi pentru Red Bull Racing. Nu depun niciun fel de energie în alte direcţii. Avem un sezon întreg în fată înainte să ne gândim la viitor. Într-o zi vorbim despre Jenson Button la Ferrari, apoi este Perez, iar acum sunt eu. Nu am semnat nimic. Mă concentrez pe această echipă, am avut un start bun de sezon, au trecut doar patru curse şi drumul este foarte, foarte lung până când vom începe să vorbim despre viitor", a declarat pilotul echipei Red Bull.

Contractul lui Webber cu Red Bull Racing expiră la sfârşitul acestui sezon, însă australianul a optat de mai multe sezoane să semneze înţelegeri valabile pentru un singur an.

Via | ESPNF1

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru