Webber nu exclude plecarea la altă echipă în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.05.2011
Mark Webber nu exclude posibilitatea de a pleca la altă echipă în sezonul 2012 în cazul în care nu-şi va prelungi contractul cu Red Bull Racing.

Presa internaţională speculează de mai mult timp că Mark Webber se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon în cazul în care nu-şi va prelungi contractul cu Red Bull Racing, fapt susţinut inclusiv de şeful Christian Horner.

Chiar dacă părăsirea echipei ar echivala cel mai probabil cu un pas înapoi în carieră, australianul nu exclude să rămână în Formula 1 şi să piloteze pentru o altă echipă, dacă va exista un interes pentru el în acest sens.

"Când se încheie acest sezon se va încheia şi contractul meu cu Red Bull. Dar nu cred că (n.r - prelungirea contractului) depinde de rezultate, vreau să câştig pentru mine. Vom vedea. Dacă echipa nu mă va dori, trebuie să mă întreb dacă agăţ casca în cui sau schimb echipa", a declarat el pentru publicaţia italiană La Stampa.

Webber a avut un start modest de sezon în care a fost surclasat constant de coechipierul său Sebastian Vettel, însă pilotul în vârstă de 36 de ani rămâne încrezător în abilităţile sale de a reveni în lupta pentru titlu.

De altfel, australianul a fost protagonistul unei reveniri spectaculoase în Marele Premiu al Chinei, când a terminat pe ultima treaptă a podiumului după ce plecase doar de pe locul 18 al grilei destart.

"Sunt determinat. Anul trecut am luptat pentru titlu şi vreau să fac asta din nou. Vettel este foarte rapid şi acum are multă experienţă, dar nu este imbatabil. Prefer să nu vorbesc despre slăbiciunile lui, dar le avem cu toţii", a adăugat el.

După primele trei curse ale anului, Webber ocupă locul patru în clasament cu 37 de puncte, în timp ce Vettel este lider cu 68 de puncte.

Via | GMM

Comentarii (3)

  • Kristi
    Webber nu exclude plecarea...
    Mark Webber...un om necajit!
    3 0
  • weber
    "Prefer să nu vorbesc despre slăbiciunile lui,"

    L-o intepat pe Vettel prin acesta ultima fraza :)
    3 0
  • Da, atunci cand te bate coechipierul si nu poti suporta asta, solutia cea mai la indemana este plecarea, cu mai mult sau mai putin scandal care sa justifice asta. Alonso stie cel mai bine ....
    Acum cu un coechipier Massa post accident, e tare caldut la Ferrari, dar cum se pare ca rezultatele nu vin, nu va mai fi mult timp caldut ...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru