Webber nu exclude prelungirea contractului cu Red Bull pentru 2013

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.12.2011
Mark Webber ia in calcul prelungirea contractului cu Red Bull pentru sezonul 2013, desi nu putini sunt cei care considera ca australianul se va retrage din Formula 1.

Mark Webber si-a prelungit contractul cu Red Bull in vara acestui an pentru un singur sezon, atat datorita faptului ca se aproapie de retragere, cat si datorita politicii consultantului Helmut Marko.

De altfel, acesta din urma a sugerat ca locul austrlaianului va fi luat in 2013 de unul dintre tinerii piloti de la Red Bull Junior, insa Webber nu exclude varianta de a ramane la echipa pentru inca un sezon.

"Da, cu siguranta ma pot vedea continuand inca putin. Marko a fost clar in privinta contractelor pe un an si nu a fost prea rau nici pentru mine. Acesta a fost punctul de plecare in ultimii trei-patru ani. Asa a fost si intotdeauna discutam aceste lucru la jumatatea sezonului", a declarat el pentru publicatia britanica Daily Mail.

Privind spre sezonul care va incepe in luna martie, Webber considera ca Vettel va fi principalul sau rival, insa nu ii uita nici pe rivalii de la McLaren si Ferrari.

"Evident, nu ma gandesc doar la el, ma gandesc la toti. McLaren vor fi puternici, Ferrari vor fi puternici, asa ca trebuie sa incepem bine.

este foarte greu pentru toata lumea sa intelegem ce piloti vor reveni si ce piloti isi vor iesi din forma. Dar asta se intampla cu siguranta si trebuie sa fii acolo pentru a profita", a mai precizat el.

Via | DailyMail

Taguri: Red Bull, Webber

Comentarii (1)

  • webber
    nu e o stire rea, mai bine dute la ferrari, daca vrei sa fi locotenet si bine platit
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru