Webber nu se gândeşte încă la retragerea din Formula 1

de Daniel Popescu
Vineri, 14.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber susţine că nu are niciun motiv să se gândească la retragere şi afirmă că este capabil să-l învingă pe Sebastian Vettel.

Mark Webber şi-a prelungit de fiecare dată contractul cu Red Bull Racing pe un singur sezon, întrucât vârsta destul de înaintată îl forţează să anticipeze o posibilă retragere din Formula 1.

La câteva săptămâni de la finalul sezonului 2012, australianul afirmă însă că nu are niciun motiv să se gândească la retragere şi crede că este într-o perioadă în care poate obţine cele mai bune rezultate.

"Ştiu că nu sunt la începutul carierei, ci mai degrabă spre finalul carierei mele. Obiectivul meu este să am parte de o campanie. M-am luptat pentru titluri mondiale şi am avut câteva memorii speciale foarte bune pe parcursul ultimilor ani. Momentul formei maxime este relativ, trebuie să pui împreună toate piesele din puzzle, să fii sincer cu tine însuţi şi să spui că este momentul potrivit să te retragi. Dar nu cred că acum este momentul potrivit", a declarat el.

Urmareste Automarket
Webber a fost eclipsat de Sebastian Vettel în fiecare sezon în care cei doi au fost coechipieri, iar germanul şi-a adjudecat trei titluri mondiale consecutive.
Totuşi, australianul susţine că îl poate învinge pe Vettel în luptă directă.

"Dacă sunt învins cu 20-0 în calificări atunci este evident, iar alarma începe să sune. Până când va veni clipa în care să simt că nu dau tot ce am mai bun trebuie să continui să presez", a adăugat el.

Via TheF1Times

Comentarii (6)

  • webber tu nici nu ar trebui sa scoti vreun cuvant.esti de departe alaturi de massa cel mai prost din curtea scolii.coechipierul tau cu aceeasi masina are 3 tituluri ,asa ca tu nici macar nu trebuie sa scoti vreun cuvant.tu alaturi de massa sunteti misterele in formula 1 ce dracu o ti mai cauta la echipele alea nu stiu
    12 19
  • Chiar cel mai slab pilot alaturi de Massa ?
    Totusi Mark a avut anul trecut doua victorii in fata lui Vettel si in prima parte a sezonului era inaintea lui Seb la piloti.
    10 1
  • no-name
    Sper ca nici cei de RB sa nu se gandeasca la retragerea lui:)
    4 0
  • fara supararea dar daca imi dai exemplele astea din moment ce vettel a iesit de 3 ori campion mondial cu aceeasi masina inseamna ca habar nu aveti de formula1,daca si webber a ajuns mare pilot ma duc dreacu ,ma las de sportul asta.cat sa fii de tampit sa afirmi asa ceva?
    1 2
  • Webber , ma repet, e un copechipier foarte bun (una peste alta) pentru Vettel. Aduce puncte pentru echipa, RBR este WCC in ultimii 3 ani (sa nu uitam), e bun, dar exact atat de bun cat sa nu-l incomodeze pe Vettel in lupta lui pentru WDC, si pare a se fi resemnat pana la urma cu pozitia de pilot no. 2. Da, mai face nitel scandal in presa, mai da nitelus din picioare, numai bine cat sa dea bine in ochii fanilor care inca mai cred intr-un sport curat (pfffff...ce fraieri....si eu ma numar printre aia), e carismatic etc.

    Asa ca...de ce sa-l schimbi? sa vina vreun trepadus tanar care sa incerce sa-i puna bete-n roate lui Vettel? nu schimbi echipa castigatoare... uitati-va ce bataios e Perez la McLaren, ultimul lucru de care Mateschitz are nevoie e un agitat din asta care sa-i tulbure apele lui Vettel. Basca, Webber e de vreo 5 ani la RedBull, plecarea lui oricum ar lasa un gol in urma.
    4 0
  • eu sunt perfect de acord cu tine ,dar una e sa spui ce ai spus tu ,care e cat se poate de corect ,si alta e cum sunt multi din cate vad care afirma cu tarie ca webber e un mare pilot.da e foarte bun pt redbull ca pilot nr 2 ,dar departe de a fi un mare pilot ,sau macar ce crede el ca ar putea fi.webber a fost mediocru toata viata lui , a ajuns la redbull unde cu o masina aproape perfecta a reusit sa castige si el prima cursa din cariera in 2009 cred ca avea vreo 30 ani.eu prezint data concrete nu mofturi.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru