Webber: "Nu vreau ca Vettel să mă ajute în lupta pentru locul doi"

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 29.10.2011
Mark Webber susţine că nu vrea ca Sebastian vettel să-l ajute să termine pe locul doi în clasamentul general.

Red Bull Racing a dezvăluit în această săptămână ca va face tot posibilul să-l ajute pe Mark Webber să termine pe locul doi în clasamentul general, urmând să apeleze inclusiv la ordine de echipa în cazul în care va fi nevoie.

Această situaţie a devenit posibilă chiar în India, ca urmare a faptului că Vettel şi Webber vor pleca de pe prima linie a grilei de start. Teoretic, dacă germanul i-ar ceda primul loc australianului, acesta ar putea recupera diferenţa de 13 puncte care îl separă de Jenson Button.

Cu toate acestea, Webber susţine că nu doreşte niciun ajutor din partea coechipierului său. "Nimic nu va fi diferit. Au fost multe discuţii din partea echipei, dar eu nu am spus nimic. Nu vreau nicio poziţie din partea lui Vettel până la finalul anului", a declarat el la conferinţa de presă de după calificări.

Deşi au la dispoziţie acelaşi monopost, Webber nu a câştigat nicio cursă în acest sezon, iar obiectivul său principal este să treacă cel puţin o dată primul linia de sosire într-una dintre ultimele trei curse ale sezonului.

Via | FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru