Webber: "Pilotul cu cel mai constant monopost va câştiga titlul"

de Daniel Popescu
Luni, 06.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber consideră că pilotul care va beneficia de cel mai competitiv şi constant monopost va reuşi să câştige titlul în sezonul 2012.

Sezonul 2012 a devenit unul dintre cele mai echilibrate din istorie după ce nu mai puţin de şapte piloţi au câştigat câte o cursă în primele şapte Mari Premii.

Chiar dacă ulterior Fernando Alonso a preluat conducerea clasamentului şi are deja la activ trei victorii, Mark Webber consideră că niciun pilot nu se poate bucură de statutul de favorit şi anticipează că pilotul cu cel mai competitiv şi constant monopost va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul de a cuceri trofeul suprem.

"Nu ştiu cine are cel mai rapid monopost. Întotdeauna se vorbeşte că nu trebuie să ai cel mai rapid monopost, ci cel mai constant. Nu cred că există cineva care are cel mai rapid monopost. Noi am avut după Valencia, iar apoi Fernando Alonso a avut la Silverstone până cu şase tururi înainte de final. Iar apoi McLaren a revenit pentru câteva săptămâni. Şi Lotus", a declarat australianul în cadrul unui interviu acordat agenţiei de presă Reuters.

Urmareste Automarket
În plus, Webber consideră că nici în a doua jumătate a sezonului nu va exista un pilot care să câştige mai multe curse la rând, element care va mări tensiunea spre finalul campionatului.

"Kimi Raikkonen l-a forţat pe Lewis Hamilton la Budapesta, iar înainte de asta l-am avut pe Alonso câştigând cu Jenson Button şi apoi eu la Silverstone.

Ştim că mergem la Spa-Francorchamps şi avem o şansă, fără nicio îndoială. Dar nu cred că cineva va domina cursa. Acele zile sunt numărate", a mai precizat el.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru